Ελλάδα

Οι Anonymous “χτύπησαν” την Τράπεζα της Ελλάδος! – Προειδοποιούν και με άλλα χτυπήματα! (βίντεο)

Anonymous_632_355– Οι Anonymous έριξαν για ώρες την ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος
– Απειλούν και με νέα χτυπήματα σε περισσότερες τράπεζες – «Θα χτυπάμε μια νέα τράπεζα κάθε μέρα»
– Δείτε το βίντεο – προκήρυξη με το οποίο προειδοποιούν τράπεζες και μεγάλες εταιρείες

Θύμα των Anonymous έπεσε η Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Η επίθεση έγινε τα τελευταία 24ωρα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι servers της Τράπεζας της Ελλάδος έμειναν εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον 6 ώρες.

Η επίθεση αυτή είναι μέρος μιας επιχείρησης που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και σταμάτησε για κάποιους μήνες αλλά ξανάρχισε τον Μάρτιο και έχει την επωνυμία #OpIcarus και στόχο τον τραπεζικό τομέα σε Ευρώπη αλλά και Η.Π.Α.

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μία από τις πρώτες Τράπεζες που φέρεται να στοχοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες, με επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS attack). Δείτε τι έδειχνε για ώρες η σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οι hackers που χτυπούν τις τράπεζες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αλλά και μεγάλες εταιρείες το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι εμπλέκονται στην διαφθορά και την διαπλοκή και αποφάσισαν ως δείγμα διαμαρτυρίας να στραφούν εναντίον τους, με έναρξη “διαδικτυακού πολέμου”.

Σύμφωνα με το hackread.com σε αποκλειστική συνομιλία που είχαν με μέλη των Anonymous τους είπαν:

«Η Ελληνική Κεντρική Τράπεζα θα μείνει εκτός λειτουργίας όλη την ημέρα. Επιθυμούμε όλα τα τραπεζικά στελέχη να γνωρίζουν ότι αν δεν θέσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους υπόλογους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον της ανθρωπότητας, θα χτυπάμε μια νέα Τράπεζα κάθε μέρα, τιμωρώντας τους. #OpIcarus»

Οι Anonymous ανέβασαν και video-προκήρυξη στο Youtube που αποκάλυψαν τους λόγους των ισχυρών χτυπημάτων και την λίστα των Τραπεζών που στοχοποιούν. Η λίστα περιλαμβάνει τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Βραζιλία, το Μπαγκλαντές, την Κίνα, τις Η.Π.Α,το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακισταν το Ιράν και άλλες χώρες. Δείτε σχετικά:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

πηγη: hackread.com

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button