Ελλάδα

Για αυτό το τραγούδι ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα η Μπέλλου (βίντεο)

gia-poio-tragoudi-tha-ekane-asfalistika-metra-i-mpellou.w_lΗ Μπέλλου δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα και ήθλελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον συνθέτη.

Το 1981 η Σωτηρία Μπέλλου συναντά τον Δήμο Μούτση, ο οποίος της ζητά να λάβει μέρος στον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Φράγμα» σε στίχους Κώστα Τριπολίτη.

Η Μπέλλου θα έλεγε τρία τραγούδια, ανάμεσά τους και το «Δεν λες κουβέντα». Το αποτέλεσμά του όμως, σύμφωνα με το Λοιπόν, δεν την ικανοποίησε καθόλου και μετά από αρκετές ημέρες πηγαίνει στο σπίτι του συνθέτη και εκτός εαυτού του λέει: «Τι τραγούδι είναι αυτό που μου έδωσες; Όλο “όχι’ λέει. Δεν αυτό, δεν εκείνο, δεν το άλλο. Τίποτα αισιόδοξο. Ζήτησα από τον Πατσιφά (σ.σ. το διευθυντή της εταιρείας Lyra) να μην κυκλοφορήσει το τραγούδι και θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα».

Λίγο καιρό μετά όμως πηγαίνει ξανά στο σπίτι του κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και αφού τον ευχαριστεί του λέει μετανιωμένη: «Τελικά, είμαι τυχερή».

Ναι, με το που κυκλοφόρησε το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία, ενώ ο Δήμος Μούτσης παρέμεινε ένας από τους πιο στενούς της φίλους.

thetoc.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button