Ελλάδα

Βρέθηκε η μικρή Μαρία

9876543

Στη λεωφόρο Καβάλας βρέθηκε η μικρή Μαρία που αγνοούνταν από το μεσημέρι της ημέρας του Πάσχα – Το μικρό κορίτσι είπε πως έφυγε μόνο του για βόλτα και χάθηκε – Το σημείο όπου βρέθηκε απέχει 4 χλμ από εκεί όπου βρισκόταν με την οικογένειά της – Το παιδί είναι τρομαγμένο δηλώνει στο newsit.gr αστυνομική πηγή

Καλά στην υγεία της να περιπλανιέται στη λεωφόρο Καβάλας βρέθηκε η μικρή Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Σκαραμαγκά την ημέρα του Πάσχα. Ήταν 12:50 το μεσημέρ της Δευτέρας του Πάσχα (02.05.2016) όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληφορορίες, το 3,5 ετών κοριτσάκι βρέθηκε στη λεωφόρο Καβάλας στο ύψος του Χαΐδαρίου κοντά στην περιοχή της Αφαίας, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής. Το σημείο αυτό βρίσκεται 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο απ’ όπου εξαφανίστηκε.

Το μικρό κοριτσάκι ρωτήθηκε πως έφυγε και είπε πως έφυγε μόνο του για να κάνει μια βόλτα και χάθηκε. Πλήροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως το κοριτσάκι είναι τρομαγμένο και ακόμη δεν έχει δει τους γονείς της, οι οποίοι βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, όπως και ο παππούς του παιδιού, αλλά σε άλλο χώρο από εκείνον που είναι η μικρή. Αστυνομική πηγή δήλωσε στο newsit.gr πως είναι πιθανό το παιδί να απομακρύνθηκε μόνο του από το σημείο όπου βρισκόταν με τους γονείς του αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο πως βρέθηκε στο σημείο όπου την εντόπισαν, καθώς είναι πολύ μακριά από τη μάντρα του παππού της.

newsit.gr

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button