Καστοριά

Τι θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό X Factor

67543

 Με την Πέγκυ Ζήνα ο Αλέξανδρος Πιτσάνης – Με τον Θοδωρή Μαραντίνη οι 2 ΖΩΕΣ

To κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως το “The X Factor”, έρχεται πιο φαντασμαγορικό και πιο… καινοτόμο από ποτέ, την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21.15 με το πρώτο επεισόδιο του chair challenge!

Πλέον σε κάθε επεισόδιο όλα θα κρίνονται. Τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν ακόμη και γι’ αυτούς που έχουν μείνει στη δεκάδα του κάθε κριτή και έχουν πάρει και μία θέση στην καρέκλα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Το Chair challenge είναι μια εξαιρετικά αγωνιώδης φάση που εξελίσσεται ακριβώς πριν από τα live shows προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα τέσσερα άτομα που θα κάτσουν στις καρέκλες και θα μπουν τελικά στην ομάδα τους. Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα αφού μετά την ολοκλήρωση του Bootcamp ο αριθμός των διαγωνιζόμενων έχει μειωθεί στους δέκα για τον καθένα από αυτούς.

Ανάμεσα στους 10 θα πρέπει ο κάθε κριτής να κρατήσει τέσσερα άτομα που θα αναλάβει. Οι ομάδες έχουν ως εξής:

Α) Αγόρια 18-24 ετών – Γιώργος Θεοφάνους (Τάσος Γλιατάς, Γιώργος Δημηνίκος, Χρήστος Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Ζησιμόπουλος, Αντρέας Λέοντας, Άγγελος Μπαλταγιάννης Γιώργος Παπαναστασίου, Ιαν Στρατής, Αντρέας Μελαναρκίτης, Αντώνης Φωκάς,)

Β) Κορίτσια 18-24 ετών – Τάμτα (Χριστίνα Ζαντή, Μύριαμ Καβουτζή, Μαριαλένα Καπέκη, Ελένη Κοσκινά, Ανν Μικελάτζε, Βασιλική Μουρίκη, Χριστιάννα Μπουνιά, Τάνια Μπρεάζου, Χριστίνα Τοψικιότου, Μάγδα Τσαναχτσίδου)

Γ) Αγόρια – κορίτσια πάνω από 25 ετών – Πέγκυ Ζήνα (Αναστασία Δοβλέτογλου, Νίκος Κερκένης, Πιλάτος Κουνατίδης, Τάσος Λάβδας, , Νωαίνα, Αλέξανδρος Πιτσάνης, Γιώργος Στεφάνου, Βάλια Σωμαράκη, Σταύρος Τζινίδης, Συμέλα Χριστοπούλου)

Δ) Γκρουπς – Θοδωρής Μαραντίνης (AYTH &AYTOI , 2 ΖΩΕΣ, GAZOZA, MAGMA, 8 NOTES, NMA, NUEVO, ON AIR, ,STEREO SOUL, TRIO.)

 

Την Παρασκευή 6 Μαΐου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του chair challenge με την 10μελή ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους. Στη σκηνή του “The X Factor” υπάρχουν τέσσερις καρέκλες. Ένας- ένας από τους διαγωνιζόμενους θ’ ανεβαίνει στη σκηνή του show προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι του. Η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης θα κάνουν την κριτική τους, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο αρχηγός της εκάστοτε ομάδας, και στην προκειμένη ο Γιώργος Θεοφάνους.

Κι όταν τα πράγματα θα δυσκολεύουν ο κριτής θα παίρνει την πολύτιμη συμβουλή του Γιώργου Λεβέντη, Head of International Productions SYCO, ένα εξαιρετικό στέλεχος της Παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που μας εκπροσωπεί επάξια σε Αμερική και Ευρώπη και αποτελεί την ψυχή του σόου. Ο Γιώργος Λεβέντης με την πολυετή εμπειρία του βάζει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό “The X Factor” και θα συμβουλεύει κάθε φορά τον κριτή του οποίου θα διαγωνίζεται η ομάδα του.

Αν ο διαγωνιζόμενος πείσει τον Γιώργο Θεοφάνους ότι αξίζει μια θέση στα live shows τότε θα καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες. Όμως κανένας δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε, προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μια από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος. Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή ήταν διαρκώς δίπλα τους, τους εμψύχωνε και τους …παρηγορούσε.

 

Θα ακολουθήσουν τρία ακόμη επεισόδια chair challenge με τους διαγωνιζόμενους των τριών άλλων κριτών, τα οποία θα προβληθούν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε full High Definition τη Δευτέρα 9 Μαΐου, την Παρασκευή 13 Μαΐου και τη Δευτέρα 16 Μαΐου.

thestival.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button