Ελλάδα

H ελληνική διαφήμιση στα ερείπια των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι απλά συγκλονιστική

h-elliniki-diafimisi-tis-nike-sta-ereipia-ton-olybiakon-egatastaseon-einai-apla-syglonistiki.col-8Αθήνα 2016. Τέσσερις Έλληνες αθλητές προπονούνται στις ερειπωμένες εγκαταστάσεις των άλλοτε εμβληματικών Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Η οικονομική κρίση αντανακλάται στα σπασμένα καθίσματα, τα χορταριασμένα στάδια, τα σκουριασμένα κάγκελα, τα παρηκμασμένα πανάκριβα έργα. Η υπο κατάρρευση Ελλάδα, έχει λόγο να συνεχίσει να μάχεται.

Μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα προβοκατόρικο, αλλά είναι η πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες αθλητές. Οι υπερβολικές δαπάνες για τα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων αντιπαραβάλλονται με την τρέχουσα κατάσταση της υπερχρεωμένης μας χώρας. Η Nike λέει στους Έλληνες αθλητές «Just Do It».

Η κολυμβήτρια Ελένη Χατζηδημητρίου, ο δρομέας των Παραολυμπιακών Αγώνων Μιχάλης Σεΐτης, ο παίκτης του NBA Γιάννης Αντετοκουνμπο και η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου «είναι ανώτεροι των περιστάσεων» τονίζει ο αφηγητής του διαφημιστικού σποτ.
«Δεν μας επηρεάζουν οι συνθήκες, δεν μας πτοούν οι αντιξοότητες, είμαστε ανώτεροι των περιστάσεων. Εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας».
Το ελληνικό τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας δημιούργησε τη διαφήμιση, ελπίζοντας να εμπνεύσει τους αθλητές της χώρας, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Στόχος της επίσης είναι «να δείξει στους νέους πώς ο αθλητισμός μπορεί να τους δώσει κίνητρα να βελτιώσουν την καθημερινή ζωή τους, και να τους βοηθήσει να αναλάβουν την ευθύνη για το μέλλον τους», λέει η εταιρεία.

https://youtu.be/F-Ra4TqQ7bQ

http://www.womantoc.gr/

περισσότερα
Back to top button