Καστοριά

Πολλά παράπονα από πολίτες της Καστοριάς για τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας στο Νυφοπάζαρο

kleisi

Καλό θα ήταν τέτοιες μέρες η Δημοτική αρχή να είναι λίγο πιο χαλαρή λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου στην πόλη της Καστοριάς για το Νυφοπάζαρο. Ας αφήσουν τον κόσμο να ξεχαστεί λίγο από τα προβλήματα του με μια βόλτα στο Νυφοπάζαρο, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που δεν έχουν ούτε μεροκάματο και είναι πολύ άσχημο να βλέπουν κλήσεις στα αυτοκίνητα τους τέτοιες άγιες μέρες.
Σκεφτείτε ότι κάποιοι από αυτούς με αυτά τα λεφτά μπορούσαν να πάρουν ένα δώρο στα παιδιά τους για να τους χαρίσουν λίγες στιγμές χαράς και ίσως εσείς να είστε αυτοί που θα τους το στερήσετε.

Αναγνώστης

tragikogreece.blogspot.com

 

περισσότερα

2 Comments

  1. Όσοι δεν έχουν ούτε μεροκάματο να προσέχουν και να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους όπου επιτρέπεται για να μη χρειάζεται μετά να παραπονιούνται. Έχει παραγίνει το κακό με τα τραγικά παρκαρίσματα των καστοριανών και μετά φταίει η τροχαία και η δημοτική αστυνομία..

  2. Ναι μωρε αυτές τις άγιες μέρες αφήστε και τους κλέφτες να ρημάξουν τα σπίτια μας. Μπορεί με τα λεφτά που θα βουτήξουν να πάρουν δώρα στα παιδιά τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button