Ελλάδα

Ποια αεροπορική εταιρία ψάχνει υπαλλήλους στην Ελλάδα

ryanairaerosinodosΣε νέες προσλήψεις στην Ελλάδα αναμένεται να προχωρήσει η low cost αεροπορική εταιρεία Ryanair και για αυτό το λόγο θα βρεθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα στελέχη της Crew Link.

Πρόκειται για την εταιρεία που αναλαμβάνει να διεξάγει τη διαδικασία ελέγχου των υποψηφίων, αλλά και την εκπαίδευση όσων κριθούν κατάλληλοι σε πρώτο στάδιο.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν την Τετάρτη 4 Μαΐου τα στελέχη της Crew Link προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με Ελληνες που επιθυμούν να εργαστούν ως προσωπικό καμπίνας στην ιρλανδική αεροπορική εταιρεία.

Παρόμοια ημέρα καριέρας θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Η ιρλανδική εταιρεία ζητά από τους υποψήφιους να είναι ύψους τουλάχιστον 1,57 μ., να έχουν καλή όραση και δυνατότητα κολύμβησης για τουλάχιστον 20 μ. χωρίς βοήθεια και καλή γνώση αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο.

Προσερχόμενοι στη συνέντευξη οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι με επίσημο παντελόνι (οι άντρες) και φούστα έως το γόνατο (οι γυναίκες), να έχουν μαζί τους μία φωτοτυπία του βιογραφικού τους σημειώματος, ευρωπαϊκό διαβατήριο σε ισχύ για τουλάχιστον 1,5 χρόνο από την ημέρα της συνέντευξης και μία φωτοτυπία του.

Η Crew Link θα αναλάβει και τη διάρκειας έξι εβδομάδων εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων, στο εκπαιδευτικό της κέντρο κοντά στη Φρανκφούρτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα της Crew Link (www.crewlink.ie).

fpress.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button