Καστοριά

Καστοριά: Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου (Rejuvance)

rejuvance1_mesaΤι είναι;

Αντίθετα με την  αισθητική χειρουργική η μέθοδος Rejuvance ή αλλιώς Βιοενεργειακό lifting, δεν μειώνει τις εκφραστικές δυνατότητες του προσώπου (όπως οι επεμβατικές μέθοδοι τύπου μπότοξ), δεν πονά, μπορεί να επαναλαμβάνεται αέναα και είναι οικονομική. Απαλές και κοφτές, νωχελικές αλλά με ακρίβεια εκτελεσμένες κινήσεις των ακροδαχτύλων απελευθερώνουν τον συνδετικό ιστό και απομακρύνουν την ένταση από τους μύες του προσώπου, ενώ ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.  Έξι (6) διαφορετικές συνεδρίες ολοκληρώνουν έναν θεραπευτικό κύκλο με αποτέλεσμα την βαθιά εσωτερική ενυδάτωση του δέρματος. Το πρόσωπο γίνεται λαμπερό, ήρεμο, με λιγότερες ρυτίδες, ενώ η χαλάρωση και η  ξεκούραση γίνονται αισθητές σε ολόκληρο το σώμα. Αντιμετωπίζει εξαιρετικά μαύρους κύκλους και σακούλες, πονοκεφάλους και ημικρανίες. Το ρεζουβάνς δρα προληπτικά καθυστερώντας τη φυσική φθορά του χρόνου.

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στον συνδετικό όσο και στον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Σύμφωνα με έρευνες, με την τεχνική αυτή αποκαθίσταται αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία των 2 ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Οι θεραπευτικές συνεδρίες

Μια βασική θεραπεία ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες, μία ανά εβδομάδα. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 50 λεπτά. Ο κύκλος των συνεδριών μπορεί να επαναλαμβάνεται 1 ή 2 φορές τον χρόνο, ολόκληρος ή αποσπασματικά, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Τελευταία ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν το rejuvance πριν από σημαντικές στιγμές στη ζωή τους, όπως η ημέρα του γάμου τους. Κάθε συνεδρία δρα αθροιστικά στην προηγουμένη, ενεργοποιώντας την κυτταρική μνήμη του σώματος.

Αποκλειστικά στην Καστοριά θα μάθετε για την πρωτοποριακή τεχνική rejuvance στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Ολιστικών Θεραπειών (Γράμμου 8, 2ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 694.83.60.216

kiosses2016

περισσότερα
Back to top button