Ελλάδα

Προσοχή με τις τραπεζικές συναλλαγές τις μέρες του Πάσχα

apo-tis-trapezes-oi-egkriseis-gia-etairikes-sunallages.w_lΜεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν όσοι πληρώσουν οφειλές μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτελεστούν έως και 6 ημέρες αργότερα.

Η Μεγάλη Παρασκευή, αλλά και η Τρίτη του Πάσχα, λόγω της μεταφοράς της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι αργίες για το τραπεζικό σύστημα.

Ως εκ τούτου, τα τραπεζικά υποκαταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τη Μεγάλη Πέμπτη και θα επαναλειτουργήσουν ξανά την Τετάρτη μετά το Πάσχα.

Οι e-συναλλαγές

Οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται ηλεκτρονικά την Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου μετά την καταληκτική ώρα αποδοχής συναλλαγών θα εκτελεστούν την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Η καταληκτική ώρα εξαρτάται από το είδος της συναλλαγής, όπως γράφει η ιστοσελίδα “fpress.gr“.Συμβουλευτείτε την τράπεζα σας για την ακριβή ώρα ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε.

Αυτή θεωρείται η επόμενη εργάσιμη. Για παράδειγμα μία εντολή πληρωμής ή μεταφοράς σε άλλη τράπεζα, η οποία θα δοθεί από το απόγευμα της Μ.Πέμπτης και ύστερα, θα εκτελεστεί την επόμενη Τετάρτη.

Οι επόμενες αργίες μέσα στο 2016 για το τραπεζικό σύστημα είναι οι εξής:

Ιούνιος 20 Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος)
Αύγουστος 15 Δευτέρα (Κοίμηση της Θεοτόκου)
Οκτώβριος 28 Παρασκευή (Εθνική Εορτή)
Δεκέμβριος 26 Δευτέρα (Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων)
newsbomb.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button