Καστοριά

Γυρολιμνιά: Απαγορευτικό διέλευσης οχημάτων σε δύο περίπου εβδομάδες

d800f761606f56a7ba67da3ab88d61e0_XL

Ποιες ημέρες και ποιες ώρες θα ισχύει

Την πεζοδρόμηση του εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου της Καστοριάς για τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη για τρεις ώρες, από τις 18:00 έως τις 21:00, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, μετά την σχετική εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής, η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων θα ξεκινά για τις παραπάνω μέρες και ώρες από το πάρκιγνκ της Παναγίας της Μαυριώτισσας και θα σταματά στο σημείο όπου τελειώνει η μονοδρόμηση της γυρολιμνιάς μετά το Ναυτικό Όμιλο, όπου υπάρχει και το σχετικό απαγορευτικό σήμα.

Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ μόλις πάρει την έγκριση της αποκεντρωμένης Διοίκησης σε δύο, περίπου, εβδομάδες, δηλαδή, και θα λήξει τον Σεπτέμβριο, ενώ σε πρώτη φάση θα είναι πιλοτική έτσι ώστε να διαπιστωθεί  η λειτουργικότητά της.

Στην απόφαση διαφώνησαν αρκετοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, κάνοντας λόγο για επικινδυνότητα, αλλά και προχειρότητα, θεωρώντας ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και από τους καταστηματάρχες, ενώ έθεσαν ζήτημα και περαιτέρω διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία.

Γιάννα Λούσιου

sentra.com.gr

 

περισσότερα
Back to top button