ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Συνέντευξη τύπου του Αντιδημάρχου Λ. Παπαδημητρίου για τα αποτελέσματα των μετρήσεων νερού και πλαγκτόν της λίμνης

limnipapies

Η συνέντευξη τύπου ανοικτή και για τους πολίτες της Καστοριάς – Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο ερευνητικό κέντρο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

Ύστερα από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Λεωνίδα Παπαδημητρίου και διεργασιών μερικών μηνών έχουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα μετρήσεων σε δείγματα νερού και πλαγκτόν της λίμνης μας.

Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο ερευνητικό κέντρο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία της ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Το εργαστήριο που πραγματοποίησε τις μετρήσεις είναι το μόνο στο είδος του στην Ελλάδα, διαπιστευμένο, και από τα λίγα σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε λοιπόν υποχρέωση να ενημερώσουμε τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου μας αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών. Το τελευταίο ήδη έχει γίνει.

Την Μεγάλη Τρίτη λοιπόν 26 Απριλίου 2016 θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου για το θέμα αυτό από τον Αντιδήμαρχο στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρακαλούνται όλα τα ΜΜΕ όπως παρακολουθήσουν την συνέντευξη λόγω και της σοβαρότητας του θέματος.

Η συνέντευξη τύπου θα είναι ανοικτή και για τους πολίτες του Δήμου μας, εφ’ όσον θέλουν να την παρακολουθήσουν.

 

Ο αντιδήμαρχος

Λεωνίδας Παπαδημητρίου

 

 

 

περισσότερα

One Comment

  1. Πολύ σωστή πρωτοβουλία, η οποία εκπέμπει σοβαρότητα ανάλογη του θέματος. Η ανοικτή παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα δώσει άλλη δυναμική στους φορείς που ασχολούνται με παραλίμνιες και άλλες δραστηριότητες και θα δώσει ένα τέλος στον “φόβο” προς την λίμνη (εφόσον είναι ενθαρυντικά).
    Ελπίζω να μπορέσω να παρευρεθώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button