ΓούναΚαστοριά

H Σουλτάνα Ζορπίδου για το περίπτερο του Δήμου Καστοριάς στην έκθεση γούνας

soultanazorpidou

Σε θέματα τουριστικής προβολής κινήστε στην εποχή του Χαλκού

11.000 € για τουριστικό περίπτερο του δήμου Καστοριάς μέσα στην έκθεση γούνας  κυρίες και κύριοι;!! Από περιέργεια και μόνο θα περάσω να δω το στήσιμο και το περιεχόμενο για να καταλάβω με απλή αριθμητική πως τεκμηριώνεται αυτή η άστοχη κυριολεκτικά δαπάνη.
Με το ποσό αυτό θα μπορούσατε να είχατε χρηματοδοτήσει μια σειρά από δράσεις μέσα στην πόλη της Καστοριάς για τους επισκέπτες που περιμένετε και μακάρι να έρθουν, και να είχε και νόημα η τουριστική προβολή.
Θα σας το πω και μη μου θυμώσετε, σε θέματα τουριστικής προβολής κινήστε στην εποχή του Χαλκού και έχουμε φτάσει στον 21. αιώνα. Επίσης, ξοδεύετε ασύστολα χρήματα για το τίποτε, κι αν έχω άδικο, ελάτε να με διαψεύσετε με αριθμούς. Μετράτε αν αυτά που ξοδέψατε μέχρι στιγμής γύρισαν με κάποιον τρόπο πίσω στην πόλη; Αμφιβάλω πολύ. Αλλά βγάλτε με ψεύτρα εσείς και θα ζητήσω συγνώμη.

Επίσης, και μεγάλο δίκιο έχουν οι ενστάσεις των ΕΝ ΔΗΜΟ γιατί χρηματοδοτείται ένας αποκλειστικά σύλλογος, για την ποιότητα του οποίου δεν θα σχολιάσω ούτε για τα κίνητρα των υπεύθυνων γιατί πλέον το ξέρουν και οι πέτρες, για μια άκρως αμφιλεγόμενη δράση; Επιτέλους με το γλύψιμο και τις κλίκες σας και τις λυκοφιλίες σας, χειρότεροι από τους Γαλάτες του Αστερίξ έχετε καταντήσει. Λίγη ντροπή κύριοι έντιμοι!

Κυρίες και κύριοι του Δήμου Καστοριάς, είπαμε, σας αγαπάμε και σας σεβόμαστε αλλά μ’ αυτά και μ’ αυτά τα ανόητα και ανούσια που σχεδιάζετε και υλοποιείτε και με τα εντελώς άσκοπα ποσά που πετάτε στην κυριολεξία στον αέρα, με κάνετε να νοσταλγώ τις εποχές που καίγανε στα μπουζούκια τα πεντοχίλιαρα οι γουναράδες και κάνανε “κηδείες” μέχρι τελικής πτώσεις στα σκυλάδικα, αλίμονο δηλαδή, η κατάντια σας δεν έχει πια λόγια!

Προκαλείτε, βγάζετε μάτι με τα άσκοπα και άστοχα έξοδα για βλακείες, δεν μπορεί κανείς ούτε να σας καταλάβει ούτε να σας δικαιολογήσει, απλά παρακαλώ σταματήστε να μας δουλεύετε, φτάνει πια, η πτήση πάει με αυτόματο πιλότο και εσείς ζητάτε μισθό για τον πιλότο που κάνει διακοπές στην Ανταρκτική. Λίγη αυτοκριτική και λίγο φιλότιμο ρε παιδιά, δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς και το ότι δεν βγαίνουμε να σας ξεφωνήσουμε δημόσια, δεν σημαίνει πως όλα παν καλά ούτε πως θα την γλιτώσετε μέχρι το τέλος. Σοβαρευτείτε γιατί έχουμε κι εμείς οι δημότες και λόγο, και κρίση, και γνώμη, και άποψη και εμπειρία και σας κάνουμε απλά χάρη που σας ανεχόμαστε να μας εκπροσωπείτε. Άντε πια με τη σαβούρα που μας πλασάρετε χωρίς ίχνος ντροπής και σοβαρότητας, νισάφι πια!

Με αγάπη πάντα, και καλό Πάσχα σε όλες και όλους!

 

 

H Σουλτάνα Ζορπίδου στο Facebook σχολιάζοντας τις παρατηρήσεις των ΕΝ ΔΗΜΟ

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button