Αθλητικά

ΕΠΣ Καστοριάς: Κλείνει η αυλαία της φετινής συναρπαστικής σεζόν – Ποια ομάδα, το Σάββατο του Λαζάρου, θα κάνει πρόωρη «Ανάσταση»;

ac40915babebfd455f71401a83987905_LΑυξημένο ποσοστό πιθανοτήτων έχουν «Αστραπή» και ”Μέγας Αλέξανδρος”, ενώ ο ”Ηρακλής”συγκεντρώνει το χαμηλότερο ποσοστό, καλούμενος, ωστόσο, να παίξει τον ρόλο του ”ρυθμιστή”στο άκρως συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα

 

Το ντέρμπι της 26ης και τελευταίας… στροφής της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ανάμεσα στον «Ηρακλή» Πολυκάρπης και τον «Μέγα Αλέξανδρο» Καλλιθέας, που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (4 μ.μ.), όπως είναι λογικό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον   όλων όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό μας, καθότι από το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί  ποια ομάδα θα πανηγυρίσει τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Και, λέμε, ότι από αυτή την αναμέτρηση θα ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής, γιατί αν, παρεμπιπτόντως, νικήσει ο «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας, τότε, αυτόματα, αποκτάει το δικαίωμα να κάνει πρόωρη «Ανάσταση», αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας  με την «Αστραπή» Μεσοποταμίας, έχει το… πάνω χέρι, με συνέπεια να στεφθεί -για πρώτη φορά στην Ιστορία του συλλόγου του -όχι μόνο πρωταθλητής, αλλά και νταμπλούχος !!!

Σε άλλη περίπτωση, αν π.χ. επικρατήσει ο «Ηρακλής» ή το ματς λήξει ισόπαλο, τότε η «Αστραπή», που καραδοκεί, με νίκη στην έδρα της επί του υποβιβασμένου ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, θα πανηγυρίσει τον τίτλο. Όλα τα… λεφτά, λοιπόν, του φετινού πρωταθλήματος είναι στο παιχνίδι «Ηρακλής» Πολυκάρπης- «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων της περιοχής μας.
Αναφορικά, τώρα, με τα υπόλοιπα ματς, πλην της «Αστραπής» με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο τη συντριπτική πλειοψηφία των πιθανοτήτων για νίκη συγκεντρώνουν οι «κιτρινόμαυροι» και υπάρχουν έξτρα λόγοι να αναφερθούμε σε αυτό, όλα τα εναπομείναντα είναι εντελώς μα εντελώς αδιάφορα.

Τη νίκη, εν προκειμένω, και μόνο αυτή θα επιδιώξουν οι παίκτες της «Αστραπής» στην κόντρα τους με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, περιμένοντας, παράλληλα, από τον «Μέγα Αλέξανδρο» να…στραβοπατήσει, ώστε να επωφεληθούν και να πανηγυρίσουν αυτοί τον τίτλο του πρωταθλητή.

Κατά τ’ άλλα, στο γήπεδο της Χλόης, ο Κάστορας, που βγήκε… εκτός μάχης από τη διεκδίκηση του τίτλου το περασμένο Σάββατο γνωρίζοντας την ήττα (2-1) από την «Αστραπή», θα φιλοξενήσει τον συντοπίτη του Α.Σ. Νταηλάκη, φέρνοντας οι «βυσσινί» στις μνήμες τους το 1-1 του α’ γύρου, ενώ στο Άργος Ορεστικό, ο τοπικός Παναργειακός, θέλοντας να κλείσει νικηφόρα τη χρονιά, θα αντιμετωπίσει τη «Δόξα» Κορησού. Σχετικά με τους «γουναράδες», αυτοί θα αγωνιστούν στην έδρα τους με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, ενώ στο Μαυροχώρι, ο τοπικός «Γράμμος» θα κοντραριστεί με τον Κρόνο. Τέλος, στη Λεύκη, ο ΠΑΣ θα αν τιμετωπίσει τη «Δόξα» Αμπελοκήπων.

sentra.com.gr

περισσότερα
Back to top button