ΕλλάδαΠροκηρύξεις

Προσλήψεις από Ryanair και Qatar Airways – Πώς μπορείτε να κάνετε αιτήσεις

ryanair-620x320Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν την Τετάρτη 4 Μαΐου τα στελέχη της εταιρείας Crew Link προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με Ελληνες που επιθυμούν να εργαστούν ως προσωπικό καμπίνας στην ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair. Παρόμοια ημέρα καριέρας θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Η ιρλανδική εταιρεία ζητά από τους υποψήφιους να είναι ύψους τουλάχιστον 1,57 μ., να έχουν καλή όραση και δυνατότητα κολύμβησης για τουλάχιστον 20 μ. χωρίς βοήθεια και καλή γνώση αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο.

Προσερχόμενοι στη συνέντευξη οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι με επίσημο παντελόνι (οι άντρες) και φούστα έως το γόνατο (οι γυναίκες), να έχουν μαζί τους μία φωτοτυπία του βιογραφικού τους σημειώματος, ευρωπαϊκό διαβατήριο σε ισχύ για τουλάχιστον 1,5 χρόνο από την ημέρα της συνέντευξης και μία φωτοτυπία του.

Η Crew Link θα αναλάβει και τη διάρκειας έξι εβδομάδων εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων, στο εκπαιδευτικό της κέντρο κοντά στη Φρανκφούρτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα της Crew Link (www.crewlink.ie).

 Στη Θεσσαλονίκη
Ημέρα καριέρας διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη στις 17 Απριλίου και η Qatar Airways για αναζήτηση προσωπικού καμπίνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Electra Palace» και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και φωτογραφίες τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις στον δικτυακό τόπο της εταιρείαςwww.qatarairways.com/careers.

ethnos.gr

περισσότερα
Back to top button