Καστοριά

Δήμε, Δήμε…. ακούς; (το ξέρω ότι ακούς)

dimoskastorias

Της Βιβής Φαρσαλιώτου Ιατρού

Λοιπόν, οι εθελοντές, που χρησιμοποιήσατε, δούλεψαν. Έκαναν ό,τι ήταν να κάνουν, με τη ψυχή τους. Να ξελασπώσουν έναν Δήμο όμως, δεν είναι δυνατόν. Κι ούτε έχουν καμία μα καμία τέτοια υποχρέωση. Επειδή όμως, έχουμε Δημοτική Αρχή, και είναι υπεύθυνη και υπόλογη, ας κουνηθεί λιγάκι, μερικές μέρες της έμειναν μέχρι το Πάσχα, κι ας μεριμνήσει αποφασιστικά για την καθαριότητα της πόλης. Έτοιμα τα έχουν, οι εθελοντές, τα σκουπίδια που μάζεψαν. Ούτε αυτό δεν είναι σε θέση να κάνει ;;;;;;;;; Θα ξανασκορπίσουν παντού!!!!
Για την σήμανση στον Γύρο της Λίμνης, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα, μόνο <χρόνο> κέρδισε με τις εξυπναδούλες της μονοδρόμησης, και μετακύλησε τις ευθύνες στους ….δημότες.

Μακάρι να μη συμβεί ούτε και τούτες τις μέρες, που θα πλημμυρίσει η πόλη από επισκέπτες, κανένα κακό. Γιατί τότε, τίποτα δεν θα ξεπλύνει κανέναν ! Τίποτα δεν κατάφερε ούτε στο θέμα της ενημερωτικής σήμανσης για βασικά αξιοθέατα της πόλης. . Το να <λάμψει> η πόλη μια μέρα, για το τρέξε Ελλάδα, ποσώς με ενδιαφέρει, όπως ποσώς ενδιαφέρει και κάθε Καστοριανό. Δεν αρκεί να φαινόμαστε, οφείλουμε και να είμαστε καθαροί, κι ας μην μας… μυρίσει κανένας, ποτέ. Άλλωστε, το να κόβεις τόοσα δένδρα, θέλει… μαγκιά!

Έπρεπε να σκεφτείτε ότι ξεγυμνώσατε τις αλήθειες οι οποίες κρύβονταν λίγο-λίγο…


Απογοητευμένη,
Βιβή.
(χωρίς φωτό, απλά, για να μη σας εκθέσω παραπέρα… )

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button