ΕλλάδαΠροκηρύξεις

Προσλήψεις: Έρχονται τρεις διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ σε υπουργεία, Τράπεζα της Ελλάδος

asep-620x320Τρεις πολυαναμενόμενες προκηρύξεις πρόσληψης μόνιμου προσωπικού θα εκδοθούν από το ΑΣΕΠ μέσα στο επόμενο δίμηνο (Μάιος – Ιούνιος) και θα αφορούν την πλήρωση συνολικά 109 θέσεων σε υπουργεία και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τις υπό προκήρυξη θέσεις θα διεκδικήσουν πτυχιούχοι (ΑΕΙ και ΤΕΙ) αλλά και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Με 35 προσλήψεις κυρίως τεχνικού προσωπικού (Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) επανέρχεται η Τράπεζα της Ελλάδος στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, έπειτα από απουσία πέντε ετών.

Με 45 θέσεις στις ειδικότητες ΠΕ Πληροφορικής (Επιστήμης των Υπολογιστών ή Μηχανικών Η/Υ) και ΤΕ Πληροφορικής (ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων) θα ενισχυθούν υπουργεία και φορείς του Δημοσίου.

Τέλος, όπως γράφει το Έθνος, προκήρυξη για 29 θέσεις στην ειδικότητα ΠΕ Χημικών ετοιμάζεται να εκδώσει το ΑΣΕΠ, για λογαριασμό της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

728 φύλακες σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού

Αιτήσεις δέχεται το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ που αφορά στην πρόσληψη 728 ανέργων για πέντε μήνες ως προσωπικού φύλαξης σε μουσεία, εφορείες αρχαιοτήτων και άλλους φορείς του υπουργείου Πολιτισμού. Στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν μόνο εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του Οργανισμού, ηλικίας 18 και άνω. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν με ηλεκτρονικό μόνο τρόπο αίτηση συμμετοχής στο www.oaed.gr έως τις 25 Απριλίου.

aftodioikisi.gr

περισσότερα
Back to top button