ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Μπάσκετ: Ο Πολύγυρος ευχαριστεί Καστοριά, αλλά και Άργος Ορεστικό!

timthumb.php

Διπλές ευχαριστίες είχαμε από τον Πολύγυρο, με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα του με την Καστοριά, στο «Δημήτρης Διαμαντίδης»

Η αποστολή του ΑΟΠ έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, παρά την ήττα της από την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τον Πολύγυρο εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην Καστοριά για τη φιλοξενία της, αλλά και στους ομολόγους τους στο Άργος Ορεστικό, το κλειστό του οποίου χρησιμοποίησαν το Σάββατο (16/04) για την τελευταία προπόνησή τους, πριν από το κυριακάτικο (17/04) ματς στο «Δημήτρης Διαμαντίδης».

Η ανακοίνωση: «Γεμάτο το γήπεδο της Καστοριάς, στο οποίο βρέθηκαν και 28 φίλοι της ομάδας μας που ακολούθησαν την αποστολή με λεωφορείο. Ένα πολύ όμορφο διήμερο για όλους, στην πρώτη εκδρομή του ΑΟΠ στην ιστορία του με διανυκτέρευση φιλάθλων. Να ευχαριστήσουμε τον Α.Σ. Καστοριάς για τη φιλοξενία. Ιδιαίτερα, όμως, ο ΑΟΠ ευχαριστεί την ομάδα του Άργους Ορεστικού για τη φιλοξενία της ομάδας μας στο γήπεδό τους το απόγευμα του Σαββάτου (14/04) και την εξυπηρέτησή τους».

 superbasket.gr

 

περισσότερα
Back to top button