Ελλάδα

Λάρισα: Κλοπή κασετίνας με τιμαλφή σε 4 κινήσεις! (βίντεο)

9876543

Σοκ προκαλεί το θράσος δύο γυναικών, που με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αρπάξουν κασετίνα με κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ από κοσμηματοπωλείο της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο, όπως ανέδειξε η «Θ.Τ.». Οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος, ελπίζοντας στην αναγνώριση των δύο γυναικών και στη σύλληψή τους.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι Λαρισαίοι κοσμηματοπώλες, αρκετοί συνάδελφοί τους φαίνεται ότι έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων γυναικών, καθώς ανάλογα βίντεο δείχνουν τη δράση τους εδώ και αρκετά χρόνια σε όλη την Ελλάδα!

 

«Μιλάμε για μία ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οι δύο γυναίκες ήρθαν στο κοσμηματοπωλείο και μιλούσαν σπαστά αγγλικά, λίγα ισπανικά, μία γλώσσα που ακόμη προσπαθούμε να καταλάβουμε ποια ακριβώς ήταν. Αντιληφθήκαμε την κλοπή αφού αποχώρησαν από το κατάστημα» μας αναφέρει η κα Νάνσυ, ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, που έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό από το κύκλωμα καταγραφής ελπίζοντας στην αναγνώριση των κλεφτρών.
Η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου αναφέρει επίσης ότι μετά από έρευνα προκύπτει ότι πρόκειται για κύκλωμα, που δρα εδώ και μερικά χρόνια σε όλη την Ελλάδα με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία. «Το 2013 μία μέρα στις 10 το πρωί χτύπησαν σε κοσμηματοπωλείο στη Λαμία και μετά από δύο ώρες έκλεψαν κοσμήματα από άλλο κατάστημα στη Λάρισα. Πριν από την κλοπή σε εμάς έκλεψαν δύο κοσμηματοπωλεία στη Ναύπακτο» σημειώνει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι προσφέρει ακόμη και αμοιβή για πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στη σύλληψή τους.
Τα μηνύματα συμπαράστασης για τους Λαρισαίους κοσμηματοπώλες είναι εκατοντάδες, και δεν προέρχονται μόνο από περιοχές της Ελλάδας αλλά και από βαλκανικές χώρες, όπως σημειώνουν. Ωστόσο η κα Νάνσυ εμφανίζεται απαισιόδοξη: «Μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί. Και δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι τέτοιο. Περιμένουμε να δούμε κι εμείς τι θα γίνει».
Χρυσόστομος Τρίμμης

thessaliatv.gr

 

Δείτε στο βίντεο παρακάτω: 

1) Στο 2:02 αλλάζει τη θέση της κασετίνας

2) Στο 2:15 βάζει μπροστά την τσάντα της

 

3) Στο 4:25 την καλύπτει με το μπουφάν

4) Στο 6:23 την παίρνει

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button