Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

1ο Βραβείο για την εκπληκτική φωτογραφία της Καστοριανής Ντίνας Παπαγεωργίου σε πανελλήνιο διαγωνισμό

original_12792229_10209095014679533_7535761297968450202_o_1599x0

Η συμπολίτης μας και δημιουργός της αγαπημένης ιστοσελίδας Γυρολιμνιά Καστοριάς, νικήτρια στον διαγωνισμό του Photo Contest με θέμα “Τhessaloniki” : Τίτλος της φωτογραφίας της: Κάποιος να δροσίσει τον ήλιο 

Η ίδια εξομολογείται στο Facebook:

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό του να νικάς,ή μάλλον του να νικάς κάτι από αγάπη!!!
Η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη,η Θεσσαλονίκη,μου έφερε τη νίκη του 1ου Βραβείου στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Photo Contest με θέμα “Τhessaloniki” και φιγουράρει στην αρχική σελίδα τους!!!

Σας είχα πει ότι χρηματικό ή αλλο έπαθλο δεν υπήρχε,παρα μόνο προβολή,αναγνώριση και μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες(και πιστέψτε με οι φωτογραφίες είναι μία και μία!).

Mε μια φωτογραφία στιγμής (όπως το συνηθίζω και στην Γυρολιμνιά) χωρίς δεύτερη σκέψη,έστειλα τη συμμετοχή μου.Η συγκεκριμένη φωτογραφία μου,είναι τραβηγμένη από κινητό…κι όμως τα κατάφερε!Κατάφερε να αποδείξει τον αρχικό μου στόχο:ότι μια όμορφη εικόνα δεν έχει ανάγκη πάντα από επαγγελματισμό..αρκεί η ψυχή και η φαντασία!

Ευχαριστώ όλους εσάς άγνωστους και γνωστούς για την ψήφο σας,για τις κοινοποιήσεις,αλλά και για την στήριξη που μου δείχνετε σε ό,τι κάνω,σταθερά και με πολλή αγάπη πάντα…ξέρω ποιοι είστε και ξέρετε και εσείς…!!!
Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε,να κυνηγάτε και να ονειρεύεστε..με τα μάτια ανοιχτά..γιατί το όνειρο καμιά φορά μπορεί είναι μπροστά μας!!!

 

 

περισσότερα
Back to top button