ΓούναΚαστοριά

Το σύστημα μοριοδότησης–bonus του Συνδέσμου Γουνοποιών «O Προφήτης Ηλίας»

ekthsiprofitis

Πώς θα λειτουργεί, ποιοι θα επιβραβεύονται

 Το σύστημα του Συνδέσμου Γουνοποιών «O Προφήτης  Ηλίας» για τη μοριοδότηση των γουνοποιητικών επιχειρήσεων θα είναι ένα μητρώο εκθετών που θα ξεκινήσει από την προσεχή 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, όπου η κάθε επιχείρηση ανάλογα με τις συμμέτοχες της τόσο στην έκθεση όσο και στις διάφορες εκδηλώσεις του Συνδέσμου θα “χτίζει” τη θέση της για τις επόμενες εκθέσεις.

Ο χώρος στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας θα χωριστεί σε ζώνες 1η ,2η, 3η, 4η, στις οποίες σε κάθε διοργάνωση, θα προτιμώνται επιχειρήσεις που διαθέτουν από κάποιο αριθμό μορίων και άνω.

Η συμμετοχή στην Έκθεση θα επιδοτείται με 100 μόρια και 1 μόριο για κάθε τετραγωνικό μέτρο.

Παράδειγμα: Μια επιχείρηση η όποια νοικιάζει περίπτερο 50 τ.μ. θα λαμβάνει  150 μόρια, 100 από την επιδότηση της συμμετοχής και 50 από τα τετραγωνικά μέτρα.

Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργείται μια διαβάθμιση, ένας κατάλογος-επετηρίδα όλων των επιχειρήσεων ανάλογα με τα τετραγωνικά και τις συμμέτοχες τους, ώστε στις επόμενες εκθέσεις οι επιχειρήσεις που θα διαθέτουν τα περισσότερα μόρια, θα επιβραβεύονται και θα καταλαμβάνουν τις πιο προνομιακές θέσεις μέσα στο εκθεσιακό χώρο, τα κεντρικά περιπτερά της 1ης ζώνης του εκθετηρίου και διαβαθμισμένα θα ακολουθούν οι επόμενοι στις υπόλοιπες ζώνες.

Με αυτόν τον τρόπο θα προκύπτει αυτόματα, διάφανα και αδιάβλητα η κατανομή των περιπτέρων, ώστε να μην υπάρχουν οι προστριβές όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

 

 Το ίδιο σύστημα της μοριοδότησης θα επεκταθεί και σε όλες τις μελλοντικές δράσεις του Συνδέσμου,  που  ενδεικτικά είναι:

« Eβδομάδα Mόδας » προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2016

«15 ήμερο  εκπτώσεων – προσφορών » για τον Ιανουάριο του 2017.

 

Η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ

Επιμέλεια: Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

 

 

περισσότερα
Back to top button