ΚαστοριάΠρόσωπα

«Αποστρατεύτηκε» μετά από 33 χρόνια υπηρεσίας ο διευθυντής των ΕΛΤΑ Καστοριάς κ. Μιχάλης Καραμανίδης

7865432

Ένας γλυκύτατος άνθρωπος που για 33χρόνια υπηρέτησε πιστά τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, κερδίζοντας την αγάπη των συναδέλφων του και του κόσμου!

 

Ο Μιχάλης Καραμανίδης γεννήθηκε το 1956 στο Διαλεχτό Καστοριάς, από φτωχή οικογένεια. Τελείωσε το 6τάξιο Γυμνάσιο (Λύκειο) στην Νεάπολη Κοζάνης και σπούδασε στην Πάντειο Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στην Αθήνα, όπου ταυτόχρονα δούλευε για να τα βγάλει πέρα. Αφού ολοκλήρωσε και τη στρατιωτική του θητεία, συμμετείχε με επιτυχία σε διαγωνισμό προσλήψεων στα ΕΛΤΑ, με το αντικείμενο της εργασίας του να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των σπουδών του, γεγονός το οποίο, όμως, δεν ενόχλησε τον Μιχάλη Καραμανίδη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερε να βρει μόνιμη δουλειά, έστω και αν ο πρώτος του μισθός ανερχόταν στις 12.500 ευρώ ενώ το ενοίκιο που πλήρωνε στην Καστοριά ήταν 12.000!!!

Ο συνταξιούχος, πλέον, Μιχάλης Καραμανίδης μίλησε στη ΣΕΝΤΡΑ για την εμπειρία του, εξιστορώντας τα γεγονότα που …σημάδεψαν τα εργασιακά του χρόνια.

“Όταν ήμουν νέος και εργαζόμουν στη θυρίδα ήρθε κάποιος κύριος και μου λέει: «Με τα χρήματα που έχω, μπορώ να βάλω κάποιον να σας κάνει αέρα και να σας σκουπίζει να παπούτσια. Τον πήρα στο κυνήγι από το Ταχυδρομείο, που βρισκόταν στη μέση περίπου της Μητροπόλεως, μέχρι και το Επιμελητήριο….», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μιχάλη Καραμανίδη στη ΣΕΝΤΡΑ που κυκλοφορεί την Τετάρτη 20 Απριλίου.

 

 

sentra.com.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button