ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σήμερα στην Καστοριά: “Κρυπτογραφία και Παιγνίδια”

12974409_1289452991084120_1265303078192010676_n

Στα πλαίσια των ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου  “Αθανάσιος Χριστόπουλος” και την ευγενική προσφορά και διάθεση του εκπαιδευτικού Ζυγούρη Κωνσταντίνου, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες-παρουσιάσεις με γενικό τίτλο:

Ας μιλήσουμε για Μαθηματικά, ας μιλήσουμε για Πολιτισμό”

Η σειρά αυτή θα περιλαμβάνει ομιλίες-παρουσιάσεις σε θέματα Μαθηματικών, εκλαΐκευσης αυτών, ιστορίας και σύνδεσής τους με θέματα της φύσης και της ζωής. Η διάρκεια της κάθε ομιλίας-παρουσίασης θα είναι περίπου 35-50 λεπτά η κάθε μία και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους (μέλη ή μη του συλλόγου), μαθητές και γονείς τους και με προτεινόμενη ηλικιακά κατηγορία από 10 χρονών, με μηδενικές, έως ελάχιστες γνώσεις γύρω από τα Μαθηματικά.

 

Τίτλος 2ης παρουσίασης:

“Κρυπτογραφία και Παιγνίδια”

Η 2η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, επί της οδού Καραβαγγέλη 11 (κάτω από το πρώην 1ο Γυμνάσιο) την Κυριακή  17 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ.

Η παρουσίαση θα γίνει από μαθητές της Α’ Γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς και του εκπαιδευτικού τους και θα περιέχει παιχνίδια που θα κληθούν να συμμετέχουν όσα παιδιά επιθυμούν.

 

Ο Διευθυντήςτου 3ου Γυμνασίου Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού   Συλλόγου         Ο εκπαιδευτικός
Τσαμπαλάς Αλέξανδρος “Αθανάσιος Χριστόπουλος”    Ζυγούρης Κωνσταντίνος                                                                          Μαθηματικός 3ου Γυμνασίου ΚαστοριάςM.Sc, M.Ed

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button