Καστοριά

Η ΟΠΑΚ αναζητεί χώρο

opak

Μετά από το θάνατο δύο σκύλων από φόλες που έριξαν άγνωστοι στον προσωρινό χώρο της Ομάδας Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς και μετά τη συνεχόμενη αδιαφορία του Δήμου Καστοριάς, η OΠΑΚ αναζητεί νέο χώρο, όπου θα μπορεί να φροντίζει τα αδέσποτα ζώα με ασφάλεια.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας στο Facebook:

 

Ζηταμε εναν χωρο 1 στρεμματος να στεγασουμε οσες περισσοτερες ψυχες μπορεσουμε. Η κατασταση που αντιμετωπιζουμε καθημερινα ειναι τραγικη. Ο Δημος Καστοριας ενω επανειλημενα εχουμε ερθει σε επαφη ΔΕΝ κανει καμια κινηση για καινουργιο χωρο αλλα εχει την απαιτηση κατω απο υπογραφη του Δημαρχου κυριου Αγγελη τα σκυλια που προσεχουμε να μετακινηθουν ! Προς τα που? ΑΓΝΩΣΤΟ! Αυτην την εντολη εδωσε στους αντιδημαρχους του.
Χρειαζομαστε ενα χωρο οπου με την βοηθεια ολων σας να δημιουργηθει ενα ασφαλες μερος για τις ψυχες που προσεχουμε.. Καμια βοηθεια και εδω απο τον Δημο και γιαυτο απευθυνομαστε σε εσας.

Στο σημειο οπου τωρα εχουμε προχειρα τα σκυλια μας πεφτουν φολες και εχουν γινει στοχος ανεγκεφαλων. Δεν θελουμε να χασουμε αλλα κουταβια. Δεν θελουμε να χασουμε αλλα ενηλικα χρειαζομαστε ενα μικρο χωρο οπου μονοι μας θα τον φτιαξουμε οσο καλυτερα μπορουμε.

 

ΦΟΛΕΣ στο χώρο μας…

Το να βγάλουμε φωτογραφίες απο τις 2 ψυχές που βρήκαμε νεκρές απο φόλα ειναι περιττό. Κανείς ούτε εσείς ούτε εμείς που τα προσέχαμε θέλουμε να τα κρατήσουμε στην μνήμη μας με αυτη την εικόνα.

Θα κρατήσουμε την εικόνα που είχαμε καθημερινά. Και τα 2 σκυλιά μικρά σε ηλικία , καλοκάγαθα και παιχνιδιαρικα. Γνώριζαν το αμάξι μας και ερχοντουσαν τρέχοντας να μας καλωσορισουν , Πάντα μπλεκοντουσαν στα πόδια μας για να παρουν λιγο την προσοχή μας. 2 όμορφα και πανέξυπνα σκυλιά που μας περίμεναν κάθε μέρα για να παίξουν μαζί μας.

Σημερα δεν ήταν εκει και η απουσία τους εκανε κρότο στην ψυχη μας. Σας ευχαριστουμε πολύ για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε και τα 2.

ΣΥΓΝΩΜΗ για την κακία που βρήκατε απο τον άνθρωπο που σας ταισε δηλητήριο. Εισασταν και τα 2 τα αγαπημένα μας σκυλια , απίστευτα ευγενικές ψυχές και θα μας λείψετε πολύ….

Καλό ταξίδι !

 

OΠΑΚ Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστορίας

 

 

 

περισσότερα
Back to top button