ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μια ακόμη παράσταση του Μορμόλη

mormolis

Πριν ο Μορμόλης ταξιδέψει για άλλες γειτονιές, έχει να μοιραστεί μαζί σας κι άλλα χαμόγελα!

Γι’ αυτό  σας περιμένει και πάλι  στην  αίθουσα του συλλόγου «Αθανάσιος Χριστόπουλος», στην οδό Καραβαγγέλη (ισόγειο του 1ου Δημοτικού Καστοριάς)

την Κυριακή των Βαΐων ,στις  24 Απριλίου και ώρα 8:00μμ

Τηλέφωνο κρατήσεων :6936750757

 

Τι είναι τάχα ο Μορμόλης;

Αυτός ο καινούριος φίλος των παιδιών! Που έχει τρελάνει όλη την πόλη!
Ο Ρίκης και η Μάντα περνούν τις διακοπές τους με τους θείους  τους, τον κύριο και την κυρία Χαζοπέτρου. Εκεί ανακαλύπτουν ένα παλιό κουτί και το βαφτίζουν Μορμόλη. Αυτός θα είναι πλέον ο καινούριος φίλος και μυστικός τους σύμμαχος. Ο Μορμόλης λέει στους μεγάλους όλες τις αλήθειες που θέλουν να τους πουν τα παιδιά, αλλά δεν τολμούν. Οι μεγάλοι φυσικά αναστατώνονται. Όμως ο Μορμόλης μπορεί να εμφανίζεται, να εξαφανίζεται, ακόμα και να αλλάζει μορφές, αφού είναι απλώς ένα παιχνίδι που έχουν επινοήσει οι μικροί μας φίλοι… Οι μεγάλοι ψάχνουν απεγνωσμένα να τον βρουν και να τον καταστρέψουν! Το Μορμόλη τον καταλαβαίνουν μόνο τα παιδιά. Όμως, όλοι δεν υπήρξαμε κάποτε παιδιά; Γιατί λοιπόν ξεχνάμε και δεν καταλαβαίνουμε ούτε το Μορμόλη, ούτε εκείνα;

Ο «Μορμόλης» δεν είναι έργο μόνο για παιδιά, είναι και για μεγάλους, κυρίως για μεγάλους. Με ζωντανή μουσική, τραγούδι, κίνηση και πολύ κέφι η παράσταση επιχειρεί να μας μεταφέρει όλους στη μαγεία των παιδικών μας χρόνων.

mormolis

Συγγραφέας: Ράινερ Χάχφελντ
Μετάφραση: Παναγιώτης Σκούφης
Σκηνοθεσία: Μαρία Μουστάκα
Μουσική: Γιάννης Σπανός
Ενορχήστρωση – Μουσική διδασκαλία: Ναταλία Serova – Χωλοπούλου
Φωτισμοί: Αντώνης Νίτης, Αθηνά Κιορπελίδου, Γεωργία Τούφα
Φροντιστήριο: Μαρία Κεραμιδοπούλου, Γεωργία Τούφα, Αθηνά Κιορπελίδου
Επιμέλεια αφίσας: Κώστας Λάκης
Εικαστικές παρεμβάσεις: Μάριος Ντέμκας, Ιωάννα Δαρλαγιάννη

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγέλης Αναστασίου, Ανδρέας Βράκας, Σοφία Γεωργιάδου, Χρυσόστομος Δαρλαγιάννης, Τέση Εφοπούλου, Βάσω Ζαρογιάννη, Μένη Κόκκινου, Βάσω Μαυρομάτη, Νίκος Μερτζανίδης, Βασίλης Παπαδημητρίου, Κώστας Τσαλαπάτης.

Μουσικοί:
Serova – Χωλοπούλου Ναταλία (πιάνο)
Σωτήρης Βλάχος (κιθάρα)
Ιωάννα Δαρλαγιάννη (τραγούδι)

Χώρος παραστάσεων: αίθουσα του συλλόγου «Αθανάσιος Χριστόπουλος», στην οδό Καραβαγγέλη (ισόγειο του 1ου Δημοτικού Καστοριάς)
Τηλέφωνο κρατήσεων :6936750757

 

 

περισσότερα
Back to top button