ΕκδηλώσειςΚαστοριά

MET Live το Σάββατο: «Roberto Devereux», του Gaetano Donizetti

orestias.jpg

Ο Όμιλος Αντέννα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση στο ΤΕΙ Καστοριάς.

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «Τροβατόρε», «Οθέλλος», «Τανχόϊζερ»  και Αλιείς Μαργαριταριών  «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ», «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ» και πρόσφατα η «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ». που μάγεψαν το καστοριανό κοινό, παρουσιάζει το επόμενο Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 19:55 στο ΤΕΙ Καστοριάς το αριστούργημα του Gaetano Donizetti «Roberto Devereux».

Η φημισμένη σοπράνο του μπελκάντο Sondra Radvanovsky αναλαμβάνει την εξαιρετική πρόσκληση να ερμηνεύσει και τις τρεις βασίλισσες της «Τριλογίας των Τυδώρ» του Donizzeti. Σε αυτή την κλιμακωτή όπερα της τριλογίας, η Radvanovsky ερμηνεύει την ενήλικη πια βασίλισσα Ελισάβετ Α’, που αναγκάζεται να υπογράψει τη διαταγή θανάτου του ευγενούς που αγαπά, του Ντεβερέ. Ο τενόρος Matthew Polenzani ερμηνεύει τον Ντεβερέ, ενώ η μεσόφωνη Elīna Garanča και ο βαρύτονος Mariusz Kwiecien συμπληρώνουν το κουαρτέτο των ερμηνευτών σε αυτό το αριστουργηματικό έργο. Διευθύνει ο «σπεσιαλίστας» των έργων του Donizzeti, Maurizio Benini. Ο Sir David McVicar, που σκηνοθέτησε στη Μet τις παραγωγές της Anna Bolena και της Maria Stuarda, επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το τελευταίο μέρος της τριλογίας.

Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς, η οποία στα διαλείμματα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 831 της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016, ισχύει για 20 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου (τηλ. 2467029638). Η ίδια προσφορά ισχύει και στο «Βήμα της Κυριακής» (στο κυριακάτικο φύλλο μία εβδομάδα πριν την παράσταση).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς»  Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) στο τηλέφωνο 2467022292.

 

O «Ρομπέρτο Ντεβερέ», του Gaetano Donizetti

το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 19:55 στο ΤΕΙ Καστοριάς

απευθείας από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης

 

 

 

περισσότερα
Back to top button