Ελλάδα

Η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του Παντελή Παντελίδη

anatropi-den-odigouse-o-pantelidis-to-moiraio-tzip.w_lΤα δύο σχέδια που δείχνουν τα σημεία του σώματος που τραυματίστηκε θανάσιμα

Τα αίτια θανάτου του Παντελή Παντελίδη από το μοιραίο τροχαίο έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας- νεκροτομής.

Όπως αποδεικνύεται και από τα έγγραφα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που παρουσιάζει αποκλειστικά το STAR, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα χτυπήματα στον αυχένα ήταν τα σοβαρά τραύματα, από τα οποία προήλθε ο θάνατος του.

Στα σχέδια που έχουν συμπεριληφθεί στην ιατροδικαστική έκθεση, φαίνονται τα σημεία του σώματος στα οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Σχέδιο 1ο: Είναι δυο παράλληλα τραύματα στο δεξιό μέρος του κεφαλιού και απέχουν μεταξύ τους 4 εκατοστά.

κεφαλι.jpg
Σχέδιο 2ο: Στην  ωμοπλάτη υπάρχουν ακόμα δυο τραύματα, με απόσταση 4 εκατοστών μεταξύ τους, που προήλθαν από τα σίδερα του στηθαίου μετά την πρόσκρουση του τζιπ.

παν3.jpg
Η ιατροδικαστική έκθεση παρουσιάζει  τα αίτια θανάτου που οφείλονται στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Και σε αυτή την παράγραφο αναφέρεται ως οδηγός ο Παντελής Παντελίδης.

Ακόμη, στην έκθεση αναφέρονται και άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως το ότι ο τραγουδιστής έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μάλιστα η καρδιά του δημοφιλή καλλιτέχνη ζύγιζε 527 γραμμάρια.

https://youtu.be/HpFxMzdqsFg

περισσότερα
Back to top button