ΕλλάδαΠροκηρύξεις

Μπαράζ προσλήψεων στο Δημόσιο μέχρι το τέλος της Άνοιξης – Ποιες θέσεις ανοίγουν

proslipseis_aftodioikisi-620x320Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις μονίμων και εποχικών αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος της Άνοιξης. Κατά προτεραιότητα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, θα προσληφθούν άνεργοι που βρίσκονται εκτός εργασίας για πολλούς μήνες, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μακροχρόνια ανεργίας.

Επειτα από πολλές διαβουλεύσεις, ενεργοποιείται το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας μέσω του οποίου θα προσληφθούν άμεσα 12.331 άνεργοι για την αντιμετώπιση αναγκών δήμων και κέντρων φιλοξενίας-εγκατάστασης (hotspots) προσφύγων.

Παράλληλα με το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, θα «τρέξουν» τρία σημαντικά πακέτα θέσεων για 690 γιατρούς σε νοσοκομεία, 3.500 θέσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και 1.400 προσλήψεις σε Κέντρα Κοινότητας.

Μερίδα στις προσλήψεις έχουν και οι ΔΕΚΟ στις οποίες θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις για μόνιμο και εποχικό προσωπικό. Συγκεκριμένα, τα ΕΛΤΑ θα ενισχυθούν με 36 μόνιμους υπαλλήλους, η ΔΕΗ με 86, η ΑΔΜΗΕ με 76, ο ΟΣΕ με 35 και η ΕΥΔΑΠ με 300 υπαλλήλους. Τέλος, συμβασιούχους θα προσλάβει και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προκειμένου να καλύψει τις εποχικές ανάγκες του.

aftodioikisi.gr

περισσότερα

2 Comments

  1. ωραία, θα έρθει η ανάπτυξη.
    άχριστοι Συριζάιοι….
    δώστε κίνητρα να δημιουργήσει ο κόσμος δικές του δουλείες…..

  2. Έννοια σου και δε χρειάζεται κανένας ΣΥΡΙΖΑ, για να δημιουργήσει δουλείες (sic), αφού φρόντισαν οι λαμπροί προκάτοχοί του να εξανδραποδίσουν και τον τελευταίο Έλληνα, ώστε να μη μπορεί πια για πολλές δεκαετίες να ξανασηκώσει κεφάλι. Κι ας μην ξεχνάμε τόσο εύκολα το κοντινό παρελθόν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button