ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

“Ο Παναργειακός δεν είναι διατεθειμένος πλέον να υφίσταται τραμπουκισμούς”

panargeiakos

Μετά το τέλος του αγώνα με την Πολυκάρπη και βάσει συγκεκριμένων καταγεγραμμένων γεγονότων, ο Α.Σ.Παναργειακός οφείλει να σημειώσει τα εξής:

Βάσει της ιστορικότητας και της τρέχουσας δυναμικής του συλλόγου τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ δεν επιτρέπει στα μέλη του, αποκλειστικά από αυτοσεβασμό, να αγωνίζεται για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η πολύ μεγάλη και συλλογική προσπάθεια της φετινής διοίκησης, των παιχτών και των προπονητών, προκειμένου ο Παναργειακός να εμφανίζεται φέτος στο πρωτάθλημα με ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο, δεν κάμπτεται από άρρωστες αντιλήψεις, προσβλητικές ενέργειες και εσκεμμένες παραφιλολογίες ανθρώπων, που συνηθίζουν να κρίνουν κατ’ εξακολούθηση, εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, έγινε απόπειρα εισβολής μαινόμενου αντίπαλου “παίχτη”, στα αποδυτήρια των παιχτών του Παναργειακού και αφού προηγουμένως ο ίδιος είχε επιτεθεί φραστικά στον τερματοφύλακα της ομάδας του Παναργειακού Αναγνωστόπουλο. Προς έκπληξη όλων, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε η συμπάθεια του συγκεκριμένου “αθλητή” προς την ομάδα του Κάστορα καθώς φώναζε χαρακτηριστικά πίσω απ’ την πόρτα των αποδυτηρίων του “καλά κάνει και σας γ… ο Κάστορας” ως ένα αρρωστημένο αποκύημα άκαιρης φαντασίωσης.

Το γεγονός αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς μέσα σε δύο αγωνιστικές επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό στα αποδυτήρια του Παναργειακού, από ανθρώπους που θεωρούν τον εαυτό τους ακόμα κομμάτι του υγειούς ποδοσφαίρου.

Ο Α.Σ. Παναργειακός δεν είναι διατεθειμένος πλέον να υφίσταται τραμπουκισμούς ανθρώπων, που δεν αντέχουν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους αποτυχημένα αποτελέσματα.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες, κυρίως και πρωτίστως μπροστά σε νέους ποδοσφαιριστές που έχουν σαν στόχο να πλάσουν προσωπικότητα υγειούς αθλητή και να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά.

 

panargiakosfc.gr

 

 

 

περισσότερα
Back to top button