ΑθλητικάΚαστοριά

Μπάσκετ Παμπαίδων: Κεραυνός Αγ. Γεωργίου – Α.Σ. Καστοριάς 82-55

 

45

Σ’ ένα παιχνίδι που διεξήχθη στις 09  Απριλίου το μεσημέρι στο ΔΑΚ Γρεβενών,  η ομάδα των   Παμπαίδων του Α.Σ. Καστοριάς έδειξε καλά στοιχεία, αλλά παρ’ όλα αυτά ηττήθηκε με σκορ 82 – 55 από τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου.

Οι αθλητές μας, αν και πιο βελτιωμένοι από το πρώτο ματς που παίξανε όπου  τους είχε ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση από τους αντιπάλους σε όλο το γήπεδο, παίξανε αρκετά καλά. Μέχρι και το πρώτο ημίχρονο όπου επικράτησε ο αντίπαλος με  διαφορά στους δέκα πόντους, οι αθλητές μας, παρ’ όλη την ανωτερότητα που έδειξε ο αντίπαλος, έκαναν μεγάλες προσπάθειες και πολλά κοντραρίσματα ώστε  να μειώσουν τη διαφορά στο σκορ, ώσπου στο δεύτερο ημίχρονο, άρχισαν να υποχωρούν οι δυνάμεις τους, η διαφορά μεγάλωσε στους τριάντα πόντους κι έτσι έχασαν.

Ωστόσο έφυγαν από το γήπεδο ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Δεκάλεπτα: 23 – 15, 16 – 14, 18– 09, 25 – 17.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΤΣΟΤΣΟΣ): Τακίδης, Ολπασιάλης, Διαμαντίδης, Καλαφατίδης, Δαμιανού, Μαρινέλης, Τζιαμάλης, Παλιούρης, Τραϊανού, Καμπούρης, Καλαϊτζίδης, Γκέλι.

 

 

περισσότερα
Back to top button