Ελλάδα

Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός στην Ελλάδα

newego_LARGE_t_1101_54660133_type13145Πανελλήνιο βραβείο απέσπασε ο Δήμος Τρικκαίων και ο «Μύλος των Ξωτικών», ως ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός στην Ελλάδα, στα Tourism Awards 2016. Η ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μαζί με τον Δήμο Τρικκαίων, βραβεύτηκε και η εταιρεία Visit Meteora, για το «μάνατζμεντ προορισμών» και συγκεκριμένα για τις επισκέψεις στα Μετέωρα – και μάλιστα με το χρυσό βραβείο. Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala Α.Ε. παρέλαβαν διά του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Οικογενειακός Τουρισμός», της ενότητας «Ειδικός Τουρισμός», για τον αγαπημένο «Μύλο των Ξωτικών».

Τα βραβεία Tourism Awards 2016 διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Ευχαριστούμε όλους, όσοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έρχονται στα Τρίκαλα. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε, να δίνουμε χαρά, να αγκαλιάζουμε τους επισκέπτες και να δημιουργούμε στιγμές με χαμόγελο και πρωτοτυπία για όλους». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους τρικαλινούς, καθώς και όλους τους συντελεστές των «Ξωτικών», που επί μία πενταετία εργάστηκαν και συνέβαλαν σε αυτή την πανελλήνια αναγνώριση.

ethnos.gr

περισσότερα
Back to top button