ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Οι “Men’s Four GRE” στα Relays!

98765432

Το πιο πετυχημένο ανδρικό Ολυμπιακό πλήρωμα στην κωπηλασία των τελευταίων ετών (4ο στους Ολυμπιακούς του 2012, 2ο στο ευρωπαϊκό το 2015) και μεγάλη ελληνική ελπίδα για μετάλλιο στο Ρίο, θα είναι την Κυριακή στα Bίκος Street Relays της Γλυφάδας!
Ο Διονύσης Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Χρήστου, λίγες μέρες πριν αγωνίστηκαν στην Ιταλία, στη φημισμένη ρεγκάτα του Πιεντιλούκο με τους Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα να μένουν στην Ελλάδα λόγω ασθένειας. Η τετράκωπος ενώθηκε πάλι και παρά τις επίπονες προπονήσεις στο κοινόβιο του Σχινιά, μετά χαράς δέχθηκαν να συμμετάσχουν στα Relays, θέλοντας να βοηθήσουν και αυτοί στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του ιδρυματος Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).
Αξίζει να σημειωθεί πως η Κυριακή είναι η μοναδική μέρα που έχουν ρεπό από τις εξαντλητικές προπονήσεις στο κοινόβιο του Σχινιά.
Παρ’ ολ’ αυτά, με τη σύμφωνη γνώμη του επικεφαλής της Εθνικής ομάδας, κ. Τζιάνι Ποστιλιόνι, αντί να ξεκουραστούν θα βρεθούν στη Γλυφάδα, δείχνοντας για άλλη μία φορά το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών στα Ολυμπιακα αθλήματα, όταν πρόκειται για φιλανθρωπία.

 

vikos.relays.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button