Ελλάδα

Στη γωνία των οδών Σαμαρά και Μητσοτάκη βρίσκεται ο Παπασταύρου – Γράφει ο πιτσιρίκος

mitsotakis-samarasΟ αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σήμερα πως «Αν οι Έλληνες δεν ήταν διαχρονικά αχάριστοι, θα είχαν δώσει το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου σε δρόμο».

Συμφωνώ πως το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου θα έπρεπε να δοθεί σε δρόμο.

Όλοι οι δρόμοι της Ελλάδας θα έπρεπε να έχουν ονόματα απατεώνων και προδοτών.

Τίγκα στα ονόματα ηρώων και ένδοξων ημερομηνιών οι δρόμοι της Ελλάδας, αλλά απουσιάζουν οι απατεώνες και οι προδότες.

Με αυτό τον τρόπο, οι Έλληνες -από μικρή ηλικία- σχηματίζουν την εντύπωση πως ζουν σε μια χώρα γεμάτη ήρωες, αλλά, όταν μεγαλώσουν λίγο, διαπιστώνουν πως η Ελλάδα είναι γεμάτη λαμόγια.

Το γεγονός πως ο Άδωνις Γεωργιάδης παραμένει στην θέση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά την αποθέωση του Παπασταύρου – ο οποίος πλήρωσε πρόστιμο 3,3 εκατ. ευρώ για τραπεζικό λογαριασμό στη λίστα Λαγκάρντ, ενώ εμπλέκεται στα Panama Papers-, αποδεικνύει πως ο Παπασταύρου κρατάει πολύ κόσμο στο χέρι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παπασταύρου ήταν στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Ελλάδας κατά την διάρκεια της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ στο παρελθόν έκανε δουλειές και με την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δηλώσει πως μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρου και πως η Ελλάδα οφείλει πολλά στον Παπασταύρου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες πως ο «ο Σταύρος Παπασταύρου βοήθησε τη χώρα».

Αν πέσει ο Παπασταύρου, θα πάρει μαζί του και τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό εξασφαλίζει στον Παπασταύρου ασυλία.

Η σαπίλα που έχει εξαπλωθεί σε όλο το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο τους σώζει όλους αυτούς.

Ο ένας κρατάει τον άλλον στο χέρι, οπότε αυτό τους εξασφαλίζει ατιμωρησία.

Οι Έλληνες ακούν τον γελοίο Άδωνι Γεωργιάδη να εξυμνεί τον Σταύρο Παπασταύρου και ετοιμάζονται να κάνουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη της Siemens.

Λυπάμαι αλλά ο κάθε λαός παίρνει αυτό που του αξίζει.
pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button