ΚαστοριάΠροκηρύξειςτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά – ΚΕΚ: Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για άνεργους νέους ηλικίας 18 -24 ετών

kek-dhmoy-kastorias copy

Σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας

 Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για άνεργους νέους ηλικίας 18 -24 ετών, σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας», ανακοινώθηκε από τους συνδικαιούχους φορείς ότι, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ανέργων παρατείνεται έως τις 8/5/2016.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Νέους άνεργους γεννημένους από 1/1/1992 έως 31/12/1997 αποφοίτους Υποχρεωτικής – Δευτεροβάθμιας – Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πτυχιούχους Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν τις εξής υπηρεσίες:

  • Εναλλαγή θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα διάρκειας 380 ωρών.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη
  • Πιστοποίηση προσόντων.

Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα που θα λάβουν οι ωφελούμενοι από την συμμετοχή στις  παραπάνω ενέργειες, ανέρχεται σε 1.471,00€.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς (Αγίας Βαρβάρας 13 και στο τηλέφωνο 2467025388), από Δευτέρα ως Παρασκευή κατά τις ώρες 08:30 έως 15:00, ώστε να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και την διαδικασία  υποβολής Αίτησης Συμμετοχής.

 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
Λίτσκας Διονύσιος

Πρόεδρος

 

περισσότερα
Back to top button