ΕλλάδαΠροκηρύξεις

10.559 θέσεις κοινωφελούς εργασίας μέσα στον Απρίλιο

koinofelis-ergasiaΜέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου θα προκηρυχθούν από το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ οι πρώτες 1.141 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στον πολιτισμό-τουρισμό και στον αγροτικό τομέα, ενώ επιπλέον 2.500 άνεργοι θα στελεχώσουν τα hotspots και τα Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων.

Eως το τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει ο βασικός κορμός του φετινού προγράμματος, που θα αφορά 6.918 θέσεις στους 17 πιο ευάλωτους δήμους-θύλακες μακροχρόνιας ανεργίας. Δύο με τρεις μήνες αργότερα θα προκηρυχθούν οι υπόλοιπες 12.656 θέσεις εργασίας σε 34 δήμους της χώρας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των φετινών προσλήψεων σε ΟΤΑ στις 19.518 θέσεις.

Οι πρώτοι 17 δήμοι που θα προσλάβουν τον Ιούνιο τους 6.918 ανέργους είναι οι εξής: Περάματος, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Aργους – Μυκηνών, Θερμαϊκού, Καλαμαριάς, Αρταίων, Παύλου Μελά, Σαλαμίνος, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Φυλής, Παιονίας, Ασπροπύργου, Κορδελιού – Ευόσμου, Σιντικής, Αγρινίου, Κορινθίων και Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Αιτήσεις για το πρόγραμμα αναβάθμισης επιχειρήσεων

Ξεκινά μεθαύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές». Το πρόγραμμα ενισχύει με ποσά που κυμαίνονται μεταξύ 6.000 έως 80.000 ευρώ επιχειρήσεις από οκτώ στρατηγικούς τομείς της οικονομίας, ενώ αν προσλάβουν εργαζoμένους πριμοδοτούνται με επιπλέον 1.500 έως 20.000 ευρώ. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι στα 78 εκατ. ευρώ και θα παραμείνει ανοικτό έως τις 20 Μαΐου.

ΥΨΗΛΑ ΚΕΡΔΗ
Εσοδα έως 1.000€/στρέμμα από καλλιέργεια λαχανικών

ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ
Αίτημα για 300 προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΒΕ
Πρόγραμμα κατάρτισης για νέους σε εμπόριο και logistics

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Προκήρυξη για 276 μονίμους στο Λιμενικό

ethnos.gr

περισσότερα
Back to top button