ΑθλητικάΚαστοριά

Το kastoria-fc απαντάει στον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη

FCKast copy

Γιατί προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της Καστοριάς ο “Φραπές”;

Με έκπληξη διαβάσαμε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του πρώην προέδρου της Καστοριάς Παναγιώτη Φραπέ (Ουσταμπασίδη), την ανακοίνωση που έβγαλε, μετά το παιχνίδι Κάστορα-Καστοριάς 2-1. (Μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω)

Δεν είναι ότι καλύτερο να ασχολείται κανείς με τύπους σαν τον πρώην πρόεδρο της Καστοριάς και δεν είχαμε καμία μα καμία διάθεση να ασχοληθούμε μαζί του. Όμως, θεωρούμε, τις δηλώσεις του προκλητικές και πιστεύουμε ότι ενεργεί “εκ του πονηρού”, στηριζόμενος στην θεσμική ιδιότητα, αυτή του πρώην προέδρου της Καστοριάς.

Ο άνθρωπος αυτός που, εξαιτίας του, η Καστοριά δεν θα αγωνιζόταν στο φετινό πρωτάθλημα, και είχε φροντίσει τεχνηέντως για αυτό, παρέλειψε κάτι. Την άγνοια κινδύνου του Δημήτρη του Αφεντούλη και την τρέλα του για την ομάδα μας. Ο κ. Αφεντούλης, λοιπόν, συνεπικουρούμενος από τον αδελφό του Κώστα και τον συνεργάτη τους Χρήστο, μαζί με άλλους έξη (6) συμβούλους, έκαναν το αδιανόητο και κατέβασαν την Καστοριά, στο πρωτάθλημα, κόντρα σε κάθε ίχνος λογικής. (Για τον Μήτσο τον Αφεντούλη και για την προσπάθεια που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, για να υπάρχει σήμερα η ομάδα μας, θα αναφερθούμε προσεχώς).

Τώρα τι θέλει ο συγκεκριμένος τύπος και “ζητάει και τα ρέστα”; Ο άνθρωπος αυτός, που έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη, τα τελευταία χρόνια, στην Καστοριά ή είναι, για μία ακόμη φορά, “εκτός τόπου και χρόνου”, ή παίζει κάποια άλλα παιχνίδια, που να είναι σίγουρος ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν. Διαφορετικά δεν εξηγείται πως θεώρησε το παιχνίδι Κάστορα-Καστοριάς ότι ήταν ντέρμπυ, όταν η ομάδα του Κάστορα πρωτοπορεί, ενώ η δική μας η ομάδα είναι στην 10η θέση, απέχοντας μόνο…. τριάντα έξη (36) βαθμούς. Γιατί προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της Καστοριάς;

Ποιο απόλυτο ντέρμπυ περίμενε ο συγκεκριμένος κύριος (μάλιστα έκανε κάλεσμα και στον κόσμο), όταν η ομάδα μας, που εξαιτίας του βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, έχει φάει φέτος “ηχηρά χαστούκια”, από ομάδες “μικρότερου βεληνεκούς”; Τι φαντάστηκε και τι φαντασιώνεται ο συμπαθέστατος “φραπές”; Τι είδε αυτή η κορυφαία φυσιογνωμία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που δεν το είδε στα προηγούμενα παιχνίδια της Καστοριάς; Όπως το 0-0 με τον Κρόνο ή το 1-0 με την Δόξα Αμπελοκήπων, όπου η ομάδα μας κέρδισε με ένα τυχερό γκολ του Τσίπι; Δεν μπορεί να καταλάβει ότι, από τα τερτίπια του και μόνο, η Καστοριά μας δέχεται, φέτος, “σφαλιάρες” και από τον τελευταίο σύλλογο, αμαυρώνοντας , εξαιτίας του, την μεγάλη και λαμπρή ιστορία της; Γιατί προσπαθεί, για μία ακόμη φορά, να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της Καστοριάς;

Δεν μπορεί να καταλάβει ο συγκεκριμένος τύπος ότι μία ομάδα χωρίς προετοιμασία (όπου ο ίδιος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό), δεν μπορεί να αντέξει μέχρι το τέλος; Τι δεν καταλαβαίνει; Κι αυτοί που κάθονται και τον ακούνε κι ακόμη τον πιστεύουν, τι δεν καταλαβαίνουν; Μήπως, απλά, θέλουν να παραμυθιάζονται, μια και ο Φραπές είναι κορυφή σε αυτό το είδος;

Περιμένει, λέει, ο τύπος να ακούσει κάποιες παραιτήσεις. Τι ακριβώς υπονοεί ο “ποιητής”; Και γιατί τις ζητάει σήμερα, όπου η ομάδα μας έχασε, στο κάτω-κάτω της γραφής, από τον πρωτοπόρο και δεν της ζήτησε νωρίτερα, όταν η Καστοριά έχανε από το τελευταίο χωριό; Ακούγονται πολλά, στην Καστοριά, για το τι παιχνίδι παίζει ο συγκεκριμένος κύριος, εμείς, όμως δεν είμαστε δικαστές για να τον κρίνουμε. Αναρωτιόμαστε, όμως. Γιατί προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και πάλι τον κόσμο της Καστοριάς;

Δεν κατέθεσε λέει την ομάδα στο Πρωτοδικείο, ενώ θα μπορούσε. Και οι αδαείς και οι άσχετοι τον “υμνούν” για την μεγαλοψυχία του. Μόνο που πέφτουν έξω, γιατί, απλά, δεν θα μπορούσε να το κάνει. Για τέτοια θέματα δεν αποφασίζει κανένας πρόεδρος και κανένα Δ.Σ., παρά μόνο η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Ο άνθρωπος αυτός, επαναλαμβάνουμε, φαντάζεται και φαντασιώνεται. Νομίζει ότι είναι ο “σκοτώνω”, αλλά, δυστυχώς, καθημερινά διαψεύδεται παταγωδώς. Κι αυτό είναι κάτι που τον “τρελαίνει”. Κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να του φταίνε όλοι και όλα. Μόνο που κάνει λάθος. Γιατί ότι τραβάει και παθαίνει και εκτίθεται συνεχώς, είναι από το μυαλό του και μόνο!! Αποκορύφωμα του “κοκομπλόκου” που έχει πάθει είναι ότι συγκρίνει το προχθεσινό παιχνίδι, με το παιχνίδι της Καλλιθέας το 1989. Άιντε, άιντεεεεε!!! Φταίνε, όμως και ορισμένοι στην Καστοριά. Που, είτε για να σπάσουν πλάκα, είτε για να τον αποφύγουν, κάθονται και τον ακούνε και συμφωνούν μαζί του. Γιατί θεωρούμε πλέον ότι δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος στην Καστοριά, που να ασχολείται σοβαρά μαζί του.

Ας σταματήσει, λοιπόν, ο συγκεκριμένος κύριος την κατρακύλα του και ας μην πιάνει στο στόμα του την σημερινή διοίκηση της Καστοριάς, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ανέλαβαν την ομάδα μας σε μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούν, νύχτα και μέρα, για το καλό της, κάτι που ο ίδιος, μάλλον, δεν επιθυμεί. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς στην ακριτική πόλη, ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την κατάντια της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια, με το κόλλημα του, το να θέλει να είναι ο πρόεδρος της. Αντί, λοιπόν, να κάνει κριτική την οποία δεν δικαιούται να κάνει, ούτε σαν ο τελευταίος φίλαθλος της Καστοριάς, ας κοιτάξει το χάλι του και το κατάντημα του κι ας αφήσει ήσυχη αυτή την ομάδα να βρει τον δρόμο της, έχοντας επικεφαλής νέους ανθρώπους, που έχουν βάλει σαν σκοπό να χτίσουν σιγά-σιγά, την Καστοριά μας ξανά από την αρχή.

 

Υ.Γ.: Σε παρακαλούμε θερμότατα βάλε κάποιον να σου διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη και το συντακτικό, πριν δημοσιεύσεις τις ανακοινώσεις σου, γιατί κάνεις ρεζίλι, όχι τον εαυτό σου, αλλά τον θεσμό του προέδρου του Α.Γ.Σ.Κ.”ΚΑΣΤΟΡΙΑ”.

 

 

kastoria-fc.com

 

 

 

περισσότερα
Back to top button