ΓούναΚαστοριά

6η FEA: Μεγαλύτερη των προσδοκιών η επισκεψιμότητα – Τα πρώτα συμπεράσματα

seg

 Έντονο το ενδιαφέρον των αγοραστών

Η άρτια διοργάνωση, η οποία επαινέθηκε από όλους τους επισκέπτες, η μεγαλύτερη των προσδοκιών προσέλευση επισκεπτών – αγοραστών και η υψηλή εμπορικότητα χαρακτήρισαν την 6η Διεθνή Έκθεση Γούνας Αθηνών.

Ρώσοι και Ουκρανοί έμποροι έκαναν αισθητή την παρουσία τους, προχωρώντας σε αρκετές συμφωνίες με Εκθέτες της FEA, ενώ «έκπληξη» ήταν η κινητικότητα των Κινέζων, Κορεατών και Ιαπώνων αγοραστών, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για παραγγελίες προϊόντων γούνας.

Οι τιμές των προϊόντων, που ξεχώρισαν τόσο για την ποιότητά τους όσο και για τα πρωτοποριακά σχέδια, ήταν ανταγωνιστικές, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά, …κεντρίζοντας τα βλέμματα των πελατών, που έδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους.

«Η φετινή FEA είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και δουλειάς όλων μας, η οποία επιβραβεύτηκε από τους πελάτες μας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓ, Μηνάς Κουτσουλιώτας.

Τα συμπεράσματα, από την άλλη πλευρά, που εξήχθησαν από τη FEA, είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τον κλάδο της γούνας, που θα πρέπει να στραφεί και προς τις Ευρωπαϊκές και Δυτικές, γενικότερα χώρες, κάτι που ήδη έγινε από την Αθήνα, ως ένα πρώτο βήμα για το άνοιγμα νέων αγορών, διατηρώντας πάντα τους δεσμούς με τις παραδοσιακές ανατολικές χώρες.

Τα μοντέλα, άλλωστε, που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση, είχαν νέο προσανατολισμό, με τη μόδα και την υψηλή ραπτική να αποτελεί τη βάση  για τη «στροφή» του κλάδου στα νέα δεδομένα.

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που ελήφθησαν, τέλος, για τη νέα σεζόν της γούνας, η οποία σιγά – σιγά, ξαναμπαίνει σε αναπτυξιακούς ρυθμούς, οδεύοντας στο δρόμο της ανάκαμψης.

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button