Αθλητικά

Αυτούς θέλει να… καθαρίσει ο Κοντονής

kontonis_18Λίστα με τα πρόσωπα που κατηγορούνται από τη Δικαιοσύνη για τη δράση τους στο ποδόσφαιρο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Στ. Κοντονής ζητεί να αποχωρήσουν προσωρινά από τις θέσεις τους μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, έχει καταρτιστεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταλεί στη FIFA.

Tα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα εξής:

Γ. Γκιρτζίκης (πρόεδρος ΕΠΟ): Του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις α) για την υπόθεση των έργων στον Αγ. Κοσμά το 2006, β) για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου την περίοδο 2004 – 2006, γ) για την υπόθεση της «κάρτας υγείας»

Ι. Οικονομίδης (μέλος ΔΣ ΕΠΟ): Του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις α) για την υπόθεση των έργων στον Αγ. Κοσμά το 2006, β) για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου την περίοδο 2004 – 2006, γ) για την υπόθεση της «κάρτας υγείας»

Γ. Καραμελίδης (πρόεδρος ΚΕΔ):  Του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις α) για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου την περίοδο 2004 – 2006, β) για την υπόθεση της «κάρτας υγείας»

Ευ. Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ): Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Ευ. Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος ΕΠΟ): Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Ν. Προύντζος (μέλος ΔΣ ΕΠΟ):  Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας» και αντιμετωπίζει κατηγορίες στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης».

Ι. Παπακωνσταντίνου (μέλος ΔΣ ΕΠΟ): Αντιμετωπίζει κατηγορίες στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Γ. Μποροβήλος (πρόεδρος Super League): Δικάζεται στις 14/4 στο πλαίσιο της υπόθεσης των  «στημένων αγώνων» της περιόδου 2008 – 2011. Αντιμετωπίζει την κατηγορία δωροδοκίας – δωροληψίας σε βαθμό πλημμελήματος.

Σπ. Καλογιάννης (πρόεδρος Football League): Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται τρεις διαιτητές (Γιάχος, Σπάθας, Δημητρόπουλος). Στον Δημητρόπουλο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τέλος περιλαμβάνονται τα ονόματα του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, Π. Παπανικολάου και του διευθυντικού στελέχους της ΕΠΟ, Χρ. Υφαντή. Αμφότεροι κατηγορούνται για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

filathlos.gr

περισσότερα
Back to top button