Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Δεύτερη ημέρα της Λαμπαδηδρομίας (πρόγραμμα)

 

20160329_134051

Από την Καστοριάς μέχρι το Νεστόριο και το Άργος Ορεστικό  

Τετάρτη 30-03-2016: 2η Μέρα της Λαμπαδηδρομίας

  1. Μετάβαση της Πομπής από το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας στην περιοχή του ΤΕΙ Καστοριάς.
  2. Παραλαβή της Δάδας από μαθητές του Γυμνασίου Μανιάκων οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση από το ΤΕΙ Καστοριάς  μέχρι το Παλιό Δημαρχείο, όπου θα παρουσιαστούν δρώμενα από τα Σχολεία της περιοχής Μανιάκων.
  3. Παραλαβή της Δάδας από μαθητές του Γυμνασίου Μανιάκων οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση από το Παλιό Δημαρχείο μέχρι το κλειστό Γυμναστήριο Μανιάκων.
  4. Μετάβαση της Πομπής από το κλειστό Γυμναστήριο Μανιάκων στη είσοδο της Μεσοποταμίας.
  5. Παραλαβή της Δάδας από μαθητές του Γυμνασίου Μεσοποταμίας οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση από την Είσοδο της Μεσοποταμίας μέχρι τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου και ΓΕΛ Μεσοποταμίας, όπου και θα παρουσιαστούν δρώμενα από τα σχολεία της περιοχής Μεσοποταμίας και Κολοκυνθούς.
  6. Παραλαβή της Δάδας από μαθητές του Γυμνασίου Μεσοποταμίας, οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση από τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου και ΓΕΛ Μεσοποταμίας μέχρι και τη έξοδο της Μεσοποταμίας.
  7. Μετάβαση της Πομπής από τη Μεσοποταμία στον Δήμο Νεστορίου.
  8. Παραλαβή της Δάδας από μαθητές του Γυμνασίου Νεστορίου, οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση από την Είσοδο του Νεστορίου έως την κεντρική πλατεία, όπου και θα παρουσιαστούν δρώμενα από τα Σχολεία του Δήμου.
  9. Παραλαβή της Δάδας από μαθητές του Γυμνασίου Νεστορίου, οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση από την κεντρική πλατεία έως Έξοδο του Νεστορίου.
  10. Μετάβαση της Πομπής από τον Δήμο Νεστορίου στο κλειστό Γυμναστήριο Πενταβρύσου.
  11. Παραλαβή της Δάδας από μαθητές του Γυμνασίου Πενταβρύσου, οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση από το κλειστό Γυμναστήριο Πενταβρύσου στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, όπου και θα παρουσιαστούν δρώμενα από το οικείο σχολείο.
  12. Μετάβαση της Πομπής από το Γυμνάσιο Πενταβρύσου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χιλιοδένδρου, όπου και θα παρουσιαστούν δρώμενα από το οικείο σχολείο.
  13. Μετάβαση της Πομπής από Δημοτικό Σχολείο Χιλιοδένδρου στην περιοχή του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού.
  14. Παραλαβή της Δάδας από μαθητές των 1ου και 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού, οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση από την περιοχή του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού έως το Δημαρχείο Άργους Ορεστικού, όπου και θα παραμείνει μέχρι το επόμενο πρωί της 31ης-03ου-2016.

Στον Ίδιο χώρο του Δήμου Άργους Ορεστικού θα αναπτυχθούν παράλληλες δράσεις από τα Σχολεία της Πόλης.

 

 

 

περισσότερα
Back to top button