Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ξεκινάει το X Factor με τη συμμετοχή του καστοριανού συγκροτήματος “2 Ζωές”

2zoesΕμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις οντισιόν της Θεσσαλονίκης μπροστά στους κριτές και κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση των bootcamp, ανάμεσα σε 7.500 συμμετοχές.

«Expect the UneXpected», είναι το σύνθημα του γνωστού talent show και οι τέσσερις προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής οι οποίες θα αναλάβουν το πόστο των μεντόρων των εκκολαπτομένων τραγουδιστών διεκόπησαν από το… απροσδόκητο.

Στο νέο trailer του «X Factor», το οποίο μπορείτε  να δείτε στο τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama δέχθηκαν την απρόοπτη κλήση είτε το μήνυμα που τους απηύθυνε την πρόκληση για τον καινούριο κύκλο του παιχνιδιού.

Οι οντισιόν των ανερχόμενων ταλέντων έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη ενώ τα γυρίσματα κορυφώνονται στην Αθήνα με τις ακροάσεις των υπόλοιπων διαγωνιζομένων, όπως και αυτών που προέρχονται από την Κύπρο.

Η πρεμιέρα του «X Factor» στους τηλεοπτικούς δέκτες έχει οριστεί για τη Δευτέρα 4 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα του «ΣΚΑΪ».

 

9876543

 

 

 

περισσότερα
Back to top button