ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά – The Met Live in HD: «Μαντάμ Μπαντερφλαι», του Giacomo Puccini

 

165Ο Όμιλος Αντέννα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση στο ΤΕΙ Καστοριάς.

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «Τροβατόρε», «Οθέλλος», «Τανχόϊζερ», «Αλιείς Μαργαριταριών»   και «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ». που μάγεψαν το καστοριανό κοινό, παρουσιάζει το επόμενο Σάββατο 02 Απριλίου 2016 στις 19:55 στο ΤΕΙ Καστοριάς το αριστούργημα του Giacomo Puccini

Η Kristine Opolais ερμηνεύει σπαρακτικά τον ομώνυμο ρόλο στη Μαντάμα Μπατερφλάι για πρώτη φορά στις Live in HD μεταδόσεις, στην περίφημη σκηνοθεσία του 2006 του Anthony Minghella. Ο Roberto Alagna ερμηνεύει τον υποπλοίαρχο Πίνκερτον, τον εγωιστή αξιωματικό που τσακίζει τα ερωτικά όνειρα της Μπατερφλάι. Ο μαέστρος Karel Mark Chichon κάνει το ντεμπούτο του στην Met διευθύνοντας ένα σύνολο εκπληκτικών ερμηνευτών το οποίο περιλαμβάνει και την Maria Zifchak στον ρόλο της Σουζούκι καθώς και τον Dwayne Croft στον ρόλο του Σάρπλες.

 

Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς, η οποία στα διαλείμματα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 289, της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2016, ισχύει για 20 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου (τηλ. 2467029638). Η ίδια προσφορά ισχύει και στο «Βήμα της Κυριακής» (στο κυριακάτικο φύλλο μία εβδομάδα πριν την παράσταση).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς»  Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) στο τηλέφωνο 2467022292.

περισσότερα
Back to top button