Καστοριά

Πατατοκεφτέδες

fried-mashed-potato-balls-2-560x350Υλικά
1 κιλό πατάτες
1 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανό
1 κ.σ. δυόσμο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γραμ. τυρί σόγιας [είναι νηστίσιμο
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
λίγο αλάτι, πιπέρι,
αλεύρι για το τηγάνισμα]

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τις πολτοποιούμε με το πιρούνι.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά , [εκτός το αλεύρι] και ζυμώνουμε με το χέρι.
Βάζουμε το υλικό στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Τέλος τα πλάθουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε με καλαμποκέλαιο Φλώρα ή ελαιόλαδο.
Πολύ νόστιμα.

Καλή σας όρεξη
Μαρία

ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Του είπαν….
Κολοκοτρώνη, η πατρίδα θα σε ανταμείψει.
-Το ξέρω, απάντησε, εμένα θα πρωτοεξορίσει

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button