Δυτική Μακεδονία

Εθελοντική λήψη (δείγμα σιέλου) για την ανεύρεση δότη μυελού των οστών για 24χρονη από το Τσοτύλι

dna-800x445Η πιθανότητα να χρειαστούμε ο καθένας από εμάς κάποια στιγμή της ζωής μας ένα μόσχευμα, είναι πολύ μεγαλύτερη ……..Άρα μας αφορά όλους !!! .

 Διοργανώνεται το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Τσοτυλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 13:00 μ.μ. και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, από τις 14:00 έως τις 15:00 μ.μ.

Εθελοντική λήψη (δείγμα σιέλου) για την ανεύρεση πιθανού δότη μυελού των οστών για 24χρονη κοπέλα συντοπίτισσα μας περιοχής Τσοτυλίου που χρήζει άμεσης ανάγκης ……….για την ανεύρεση πιθανού δότη μυελού των οστών .

Η εξέλιξη της επιστήμης δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε όλους μας να σώσουμε ανθρώπους, προσφέροντας κάτι από τον εαυτό μας ….. το κορύφωμα της δωρεάς του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, χαρίζοντας ζωή.
Για τη λήψη της δειγματοληψίας θα παρευρίσκεται ο Υπεύθυνος Θεόδωρος Τσαουσίδης, Πρόεδρος αιμοδοσίας Γέφυρα Ζωής Κοζάνης (τηλ. επικ. 6977337561)

Εθελοντής δότης αιμοποιητικών κυττάρων μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε έχει ξεπεράσει το 18 έτος της ηλικίας του και δεν είναι μεγαλύτερος από 50 χρόνων, δεν έχει ιστορικό μεταδοτικών νοσημάτων, νεοπλασιών ή καρδιοπαθειών (παρόμοιες προϋποθέσεις με αυτές της εθελοντικής αιμοδοσίας).

tovoion.com

περισσότερα
Back to top button