Καστοριά

Καστοριά: Εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων

efet

Το Επιμελητήριο Καστοριάς σας ενημερώνει ότι   διοργανώνει και για το έτος 2016  σεμινάρια για την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Η διαδικασία εφαρμόζεται στο προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Εφιστούμε την προσοχή στις επιχειρήσεις αυτές ότι έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Η παρακoλούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι υποχρεωτική και δεν αρκεί μόνο η υποβολή αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο του οποίου  η ελάχιστη διάρκεια  είναι 10 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής και το περιεχόμενο του προγράμματος μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου.

 

 

Εκ του Επιμελητηρίου.

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button