ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς: Πρόσκληση ενημέρωσης αθλητών και μη

mokΌπως γνωρίζετε τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Enduro και MX, καθώς και το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Enduro και MX έχουν ήδη ξεκινήσει. Στις 24 Απρίλιου 2016 ξεκινάει και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας, με υπεύθυνο διοργάνωσης του πρώτου αγώνα τον σύλλογο μας (Μ.Ο.Κ.).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

24 Απριλίου, Μ.Ο. Καστοριάς

15 Μάϊου, Μ.Ο. Φλώρινας

12 Ιουνίου, ΟΔΙΚΟ, Κοζάνη

11 Σεπτεμβρίου, ΛΕΜΙ, Ιωάννινα

2 Οκτωβρίου,        Μ.Ο. Γρεβενών

 

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς αριθμεί συνολικά 80 αθλητές, 15 εκ των οποίων είναι ενεργοί, με συμμετοχές και επιτυχίες σε πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος, Πανελλήνια, Βαλκανικά και Παγκόσμια.

Στόχος και λόγος ύπαρξης των σωματείων, είναι να εντοπίζουν και να αναδεικνύουν νέους αθλητές.

Για να επιτευχθεί αυτό δεν αρκεί απλά η προπόνηση των αθλητών αλλά και η συμμετοχή τους στους αγώνες οι οποίοι προκηρύσσονται για αυτόν το σκοπό.

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες κ διαπραγματεύσεις με διοικητικά στελέχη της ΑΜΟΤΟΕ, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την εταιρία τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας καταφέραμε να κατοχυρώσουμε σταθερό αλλά και χαμηλό ποσό συμμετοχής, Ποσό που ανέρχεται στα 30,00€ για το έτος 2016, την στιγμή που τα υπόλοιπα περιφερικά πρωταθλήματα το κόστος ανέρχεται στα 50,00€ .

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο αθλητής είναι να επισκεφθεί τον γιατρό μας, Παραδιά Ιωάννη (δίπλα από super market Μασούτης, 4ος όροφος)  

για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις με κόστος 10,00 ευρώ (εφόσον ο αθλητής έχει δελτίο). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Γουγούση Κωνσταντίνο τηλ 6972755063.

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις (Enduro, MX, Scramble, Trial, Αγώνες Ταχύτητας) μπορείτε να βρείτε στο site του συλλόγου μας www.mokastorias.gr αλλά και στο επίσημο site της Αθλητικής Ομοσπονδίας www.amotoe.gr

Επιπλέον θα θέλαμε να παρευρίσκεστε καθώς επίσης και να συμμετέχετε ενεργά στις συγκεντρώσεις του συλλόγου μας, μιας και είναι μέγιστης σημασίας για μας η γνώμη, ο λόγος σας αλλά και τα προβλήματα σας.

Με την άγνοια όσων σας απασχολούν, δυστυχώς, δε μπορούμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε λύση σε ότι σας προβληματίζει, γι αυτό και ζητάμε από εσάς την άμεση επικοινωνία μαζί μας αλλά και την ενεργή συμμετοχή σας στα κοινά.

Τα τηλέφωνα καθώς και τα email επικοινωνίας είναι γνωστά και μπορείτε να τα βρείτε ανά πάσα στιγμή στο site του ομίλου μας www.mokastorias.gr

  Την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 20:00 θα βρεθούμε στο Ξενοδοχείο Νόστος στο Μανιάκι να μιλήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη

 

 

 

περισσότερα
Back to top button