ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Βιβλιοθήκη Καστοριάς γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με τρεις εκδηλώσεις με συγγρσφεις  

c9864-paidiko-vivlio

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζετε κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς διοργανώνει 3 συναντήσεις με συγγραφείς.

Τετάρτη 30  Μαρτίου 2016, 5.30 το απόγευμα.

Η συγγραφέας  Χρυσάνθη Τσιαμπαλή  μας παρουσιάζεται μέσα από τους ήρωες και τα έργα της  και με φιλαναγνωστικές δραστηριότητες μας μυεί στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

 

Παρασκευή  1 Απριλίου 2016, 7.00 το απόγευμα.

Μαζί μας η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ. Νάνσυ Χατζή η οποία μας ταξιδεύει στον κόσμο της δημιουργικής γραφής, σε μία 1η συνάντηση.

Φτιάχνουμε “Ένα βιβλίο διαφορετικό από όλα τα άλλα“,  ανακατεύουμε λέξεις φτιάχνοντας μια ιστορία για τα βιβλία και με τη βοήθεια της φαντασίας θα ζωγραφίσουμε στις σελίδες του τις δικές μας μοναδικές εικόνες.

 

Κυριακή  3 Απριλίου 2016, 6.30 το απόγευμα

«Λένε ότι όσοι φοβούνται το σκοτάδι δεν έχουν ιδέα τι μπορεί να κάνει το φως»… γράφει η νεαρή συμπολίτισσα μας  K.W.Andri  στο βιβλίο της «Ο βωμός των πέντε βουνών» που παρουσιάζεται από την Δέσποινα Σπυροπούλου και τον Αλέξανδρο Μακρίδη στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

 

Ακολουθεί 1 εβδομάδα (4-8 Απριλίου) πρωινών και απογευματινών δράσεων με το παιχνίδι «συλλέγω εμπειρίες»  για τις οποίες θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.

 

                                                Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ                                      

                                                    Μυλωνάς Θεόδωρος

 

 

περισσότερα
Back to top button