ΚαστοριάΠρόσωπα

Δήλωση υποψηφιότητας για τη νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ του Ανδρέα Αντωνίου

andreasantoniou

Στις μέρες μας, η ενασχόληση των νέων με τα κοινά φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ. Γιατί μόνο νέοι άνθρωποι, με νέα μυαλά και πρακτικές μπορούν να γυρίσουν την σελίδα της αδιαφάνειας, της μιζέριας και της υποκρισίας που ¨μαστίζουν¨ την σημερινή κοινωνία.

Προβλήματα της καθημερινότητας των νέων όπως η ανεργία, τα ναρκωτικά, η έλλειψη ίσων ευκαιριών, η έλλειψη σχεδιασμού και οράματος για το αύριο, αποτελούν κίνητρο για εμένα προσωπικά ώστε να μπω στο πεδίο και να δώσω την προσωπική μου μάχη, με αρχές και ήθος, με συνεργασίες με τους άριστους που έχουν να ¨δώσουν¨ και δεν έχουν στο μυαλό τους ¨το τι έχουν να πάρουν¨, με ομαδικότητα και σκληρή δουλειά, για να αλλάξουμε όχι μόνο σελίδα, όχι μόνο κεφάλαιο, αλλά τον τόμο ολόκληρο αυτό της σημερινής δυσάρεστης πραγματικότητας που βιώνουν οι νέοι της Καστοριάς.

Πριν από μήνες έκανα γνωστή την πρόθεσή μου να διεκδικήσω καταρχήν την εμπιστοσύνη όλων αυτών που μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες για τα προβλήματα, κοινές ιδέες και προτάσεις για το πώς θα βρούμε την λύση τους.

Η εμπιστοσύνη που έλαβα, συγκινητικά μεγάλη με αναγκάζει να αγωνιστώ ώστε αυτές τις κοινές ιδέες και προτάσεις να τις κάνουμε πράξη, για μια κοινωνία καλύτερη, δικαιότερη, ομορφότερη.

Η διαδικασία των εκλογών της 3ης Απριλίου 2016 για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών Επιτροπών Ο.Ν.ΝΕ.Δ, μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω και εγώ μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, έντιμα και καθαρά σε ένα όργανο που πιστεύω πως μπορεί να αποτελέσει το όχημα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών και ταυτόχρονα τον κομιστή νέων ιδεών.

Άλλωστε αυτό έκανα μέχρι σήμερα είτε από την συμμετοχή μου στην ΔΑΠ από την θέση του Προέδρου του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είτε από την Θέση του υπευθύνου οικονομικών της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καστοριάς, είτε από την συνδικαλιστική μου δράση ως μέλος του Συλλόγου Λογιστών Καστοριάς.

Θέτω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ο.Ν.ΝΕ.Δ Καστοριάς καλώντας όλες και όλους μαζί σε ένα κοινό αγώνα που ως στόχο έχει μια ισχυρή κοινωνία με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Για να κάνουμε πιο ισχυρή την Ο.Ν.ΝΕ.Δ της καρδιάς μας, την παράταξη που όλοι αγαπήσαμε την Νέα Δημοκρατία, την Ελλάδα μας, την  Καστοριά μας.

 

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button