Καστοριά

«Χτίζοντας την Αριστεία μέσω Πιστοποίησης» : 2o Workshop στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Καστοριάς.

ipa

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στο 2ο Θεματικό Εργαστήριο (Workshop) που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Έργου «Προώθηση της διασυνοριακής επιχειρηματικότητας στους κλάδους γεωργίας και τροφίμων-ποτών μέσω ενδυνάμωσης των συστημάτων πιστοποίησης των εργαστηρίων και πιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών» με διακριτικό τίτλο: «Χτίζοντας την Αριστεία μέσω Πιστοποίησης», το οποίο έχει ενταχθεί στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013».

Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Περιοχή Φούρκα, Τ.Θ 30, 52100, Καστοριά), την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, από τις 10:00 έως τις 13:00.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν οι δράσεις και τα αποτελέσματα του Έργου μέχρι στιγμής καθώς και τα επόμενα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση του. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως μπορούν να ωφεληθούν από τις δράσεις του Έργου και να συζητήσουν απευθείας με τους φορείς που συμμετέχουν σε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι το Έργο «Χτίζοντας την Αριστεία μέσω Πιστοποίησης», στο οποίο το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ως εταίρος, υλοποιείται από το Μάρτιο του 2015, με Επικεφαλής Εταίρο το Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας (Ε.Σ.Υ.Π.) και με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Διαπίστευσης (Directorate of Accreditation) της Αλβανίας και του Πανεπιστημίου “Fan S. Noli“. Το έργο αφορά στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Αλβανίας μέσω της ανάπτυξης, εφαρμογής και πιστοποίησης συστημάτων ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Η ημερήσια διάταξη (agenda) του 2ου Θεματικού Εργαστηρίου εδώ.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button