Καστοριά

Η Ε.ΣΥ. Καστοριάς για το μεταναστευτικό (του Δημήτρη Στούμπου)

stoumposdimitris

Η Ε.ΣΥ. Καστοριάς, δεν συμφωνεί με τις διάφορες αποφάσεις των δήμων, να παραχωρήσουν τα διαθέσιμα σπίτια και γενικά τους χώρους, για μόνιμη κατοικία των μεταναστών ,ανεξαρτήτως, εάν αυτά είναι από κατασχέσεις περιουσιών,Ελλήνων πολιτών ή κληροδοτήματα. Ούτε συμφωνούμε με την άποψη ορισμένων πωλητών που λένε ότι και οι Έλληνες υπήρξαν μετανάστες , αλλά ξεχνάν ότι αυτό που γίνεται στην Χώρα μας, δεν έχει καμιά σχέση ούτε πληθυσμιακά , ούτε καμιά ομοιογένεια λαού , είναι ένα συνονθύλευμα από 10 κράτη, (με αναλογία 93 % άντρες και 7 % γυναικόπαιδα), ετοιμοπόλεμοι ,που δεν ξέρουμε τις διαθέσεις τους ,στον φιλήσυχο λαό μας .

Δεν συμφωνούμε ,να παραχωρούνται και μάλιστα με τίτλους, για μόνιμη διαμονή.
Τελευταία με τους μετανάστες, υπάρχει ένας αποπροσανατολισμός, από τα κατευθυνόμενα κανάλια και τα κόμματα , χτυπώντας στο συναίσθημά μας, επιδιώκουν να τους φορτώσουν στην χώρα μας, αλλοιώνοντας τον πληθυσμό, τον πολιτισμό, αλλά και το γένος μας.
Στο κάτω -κάτω εμείς ούτε τους βομβαρδίσαμε ,ούτε τους προξενήσαμε κανένα κακό ,
γιατί να τους αποκαταστήσουμε και εμάς ποιος θα μας αποκαταστήσει, με 60 % ανεργία;
Είναι απαράδεκτο και ανθελληνικό ,αυτό που επιχειρείται από τους υπηρέτες του κεφαλαίου να εξοντώνουν τους λαούς ,για να παίρνουν τον πλούτο τους ,από την μια με βόμβες και από την άλλη ,με επικίνδυνες προσμίξεις πολιτισμών ,πληθυσμών ,γλώσσας ,κουλτούρας ,θρησκείας κτλ .

Αυτό πρέπει κάποτε να σταματήσει και σήμερα καλείται η χώρα μας ,να πρωτοστατήσει και σε αυτό ,διότι είναι το παγκόσμιο γραδόμετρο .Σε αυτό το γαιτανάκι πρωταγωνιστούν ,οι ελεγχόμενοι πολιτικοί ,με τα διάφορα κόμματά τους , αλλά και διάφοροι συνεργάτες τους .
Στην Ελλάδα των απάνθρωπων μνημονίων, όλα τα κόμματα και αυτά που υπέγραψαν και αυτά που δεν υπέγραψαν, αλλά δεν κατήγγειλαν στον λαό ,την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, ,στο ιδιωτικό δίκαιο του Δουκάτου του Λουξεμβούργου ,είναι ένοχα .
Πότε μας ρωτήσανε, εάν πουλάμε την χώρα μας; Έναντι ποιων ανταλλαγμάτων δώσανε αυτό το δικαίωμα στους δανειστές , να αγοράζουν εθνική περιουσία ;Γιατί δανείζονται χρήματα με τόκους ,πανωτόκια , με ενέχυρο την γή μας ; Ενώ έχουμε δικά μας 115 τρισεκατομμύρια στην παγκόσμια τράπεζα ;

Γιατί δεν παίρνουνε τα 600 δις του κυρίου Αρτέμη Σώρρα, που περιμένουν στην τράπεζα, του Μόντρεαλ του Καναδά, κατατεθειμένα , από το 2012 στο όνομα της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας;

Ξέρουμε λοιπόν, ότι έχουμε τρισεκατομμύρια και μας ξεπουλάνε για 300 δις ….Είναι μηνυόμενοι όλοι
για εσχάτη προδοσία και να προσέξουν , γιατί αν δεν προλάβουν να μας σβήσουν σαν χώρα, θα δικαστούν στο Σύνταγμα , παρουσία όλων των Ελλήνων .
Αποκρύπτουν με κάθε μέσο την αλήθεια από τον λαό . Για πόσο ακόμη;

Οι Ελλήνων συνελεύσεις που αυξάνονται ώρα με την ώρα, ενημερώνουν καθημερινά, με ομιλίες, που τις κρύβουν τα ΜΜΕ και με το ίντερνετ, που ελέγχεται .Οι ενημερωμένοι πολίτες, καταθέτουν εξώδικες
φόρμες καθημερινά και ξεχρεώνουν, ότι χρωστάνε στις εφορίες ,στις τράπεζες και στα ασφαλιστικά τους ταμεία , Διότι είναι συνδικαιούχοι των καταπιστευμάτων.

Οι διοικούντες καθυστερούν με κάθε μέσο την αλήθεια…πού θα πάει όμως, θα πέσουν σε μια νύχτα και θα παραδώσουν τα κλειδιά της ΕΛΛΑΔΟΣ στους κυρίαρχους αυτόχθονες Έλληνες , και θα λογοδοτήσουν για τον πλούτο που καρπώθηκαν χρόνια τώρα ,αυτοί και τα αφεντικά τους.
Είναι οι λογιστές που τους βάλαμε να διαχειριστούν τα λεφτά μας και αυτοί μας τα δάνεισαν, με υπέρογκους τόκους και δεσμεύσεις .Σε αυτήν την απατεωνιά είχαν συνεργάτες τους πολιτικούς ,τα κόμματα και τις ηγεσίες των θρησκειών.

Η Ελλάδα όμως, όπως λέει και ο ΟΗΕ, βάση του αναγκαστικού δικαίου, δεν ανήκει, ούτε στους πολιτικούς ,ούτε στα κόμματα, αλλά μόνον στους αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς και εάν πάρουμε το 51 % αναλαμβάνουμε την Χώρα μας την επόμενη μέρα.
Καταλαβαίνουν πόσο εύκολο είναι αυτό , για αυτό τρέμουν όλοι οι ένοχοι και πασχίζουν , να μην ακούγονται, οι Ελλήνων συνελεύσεις.
Επειδή ο Θεός του φωτός αγαπάει τον ιδιοκτήτη νοικοκύρη , πρώτιστα ,θα λάμψει η αλήθεια .

Αυτοί που θέλαν να μας αφανίσουν ,θέλαν πάντα τον διαμελισμό μας γι αυτό μας φέρανε τα κόμματα που μας κομματιάζουν και ρωτώ τους Έλληνες …τί καλό είδαν απ ‘τα κόμματα ;Μόνον μίσος
παράγουν και εμφύλιο σπαραγμό .Από δω οι δεξιοί ,από κει οι αριστεροί , και στη μέση οι μουσαβέζιδες ..το αποτέλεσμα πάντα διχασμός ,πόνος ,εκδίκηση ,αλληλοσκοτωμός .
Αυτοί συναγωνίζονται ποιος θα μας βουλιάξει και θα μας ξεπουλήσει με ΦΕΚ περισσότερο στους τοκογλύφους δανειστές μας .

Το κέρδος είναι ,όλον μας τον πλούτο και τον ιδρώτα, να τον παίρνουν οι πολιτικοί ,οι τραπεζίτες και οι εκκλησίες και ο λαός, να δουλεύει και να σφίγγει το ζωνάρι του συνέχεια.
Με την Ελλήνων συνέλευση (ανά δύο χιλιάδες κατοίκους )εκλέγουμε τους καλύτερους, διεκδικούμε και παίρνουμε το κράτος και το έθνος , στα χέρια μας .
Καθαρή Λαϊκή κυριαρχία με αμόλυντη Ελληνική Δημοκρατία και με Σπαρτιατικό όρκο , για τις ανθρώπινες αξίες ,αρχές και Ελλάνιους Νόμους , που θα τους ξέρουν όλοι και δεν θα τους παραβιάζει κανείς .

Σήμερα οι Δήμαρχοι , δίνουν χωρίς να μας ρωτήσουν , στους αλλογενείς μετανάστες, μέρος της περιουσίας μας και η κυβέρνηση , τους εξασφαλίζει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ,τους αποκαθιστά οικονομικά , διατροφικά και το κυριότερο τους δίνει ιθαγένεια . Αυτά είναι απαράδεκτα ,διότι η φιλευσπλαχνία τους δεν είναι αρκετή και για τους Έλληνες που φυτοζωούν .

Τους εκπροσώπους των Ε.ΣΥ, εμείς θα τους επιλέγουμε ,εμείς θα τους εκλέγουμε και εμείς θα τους καταργούμε, αν παραβαίνουν τις εντολές μας, βάση των προγραμματικών δηλώσεων του πολιτικού φορέα .
Έλληνα ,αν αγαπάς την πατρίδα σου ,έλα στις Ε.ΣΥ, για να τα πάρουμε όλα και να μεγαλουργήσουμε.
Τα χρήματα που είναι δικά μας και μας τα κρύβουν, είναι τόσα πολλά, που δεν φαντάζεσαι .
Εάν δεν έρθεις, θα χαθούμε όλοι, μαζί με την ΕΛΛΑΔΑ .

 

Δημήτρης Στούμπος
Πρόεδρος της Ε.ΣΥ Καστοριάς

περισσότερα
Back to top button