Ελλάδα

Συμπλοκές μεταξύ προσφύγων στην Ειδομένη – κατηγορούν άνδρα ότι βίασε 7χρονο κορίτσι (βίντεο)

123648-277216Συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ προσφύγων στον καταυλισμό της Ειδομένης. Σύμφωνα με τις πρώρες πληροφορίες ομάδα προσφύγων επιτέθηκε και χτύπησε πρόσφυγα καθώς τον κατηγορούν ότι βίασε ένα 7χρονο κορίτσι σε τουαλέτες του καταυλισμού.

H Daily Mail, επικαλούμενη μαρτυρία φωτογράφου στην Ειδομένη, ο οποίος κατέγραψε με το φακό του μια ομάδα αντρών να κρατά και να σέρνει προς το αστυνομικό τμήμα έναν πρόσφυγα. Για το περιστατικό κάνει αναφορά και ρεπορτάζ του Ant1 (δείτε σχετικό βίντεο).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ υπήρξε και άλλη συμπλοκή προσφύγων στην Ειδομένη όταν δύο Αφγανοί συνεπλάκησαν με έναν Σύρο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι εμπλεκόμενοι υπέστησαν ελαφρά τραύματα, πιθανότατα από χρήση μεταλλικών αιχμηρών αντικειμένων, ενώ μεταφέρθηκαν στις σκηνές των εθελοντών-γιατρών που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εξαιτίας του επεισοδίου άναψαν τα αίματα μεταξύ ομάδων συμπατριωτών των εμπλεκόμενων στη συμπλοκή. Χάρη όμως στην παρέμβαση μελών εθελοντικών οργανώσεων και αστυνομικών, τα πνεύματα ηρέμησαν.

athensvoice.gr

περισσότερα
Back to top button