Ελλάδα

Νέο σκάνδαλο Μουζάλα: Είπε την Αντζελίνα Τζολί «Τζούλια Ρόμπερτς» – Γράφει ο πιτσιρίκος

tsipras-angelinaΣάλος έχει ξεσπάσει μετά το νέο παράπτωμα του Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος δυο μέρες μετά το λάθος του να αποκαλέσει την FYROM «Μακεδονία», απευθύνθηκε στην Αντζελίνα Τζολί, λέγοντάς την Τζούλια Ρόμπερτς.

Η προσβολή του Γιάννη Μουζάλα εκνεύρισε την Αντζελίνα Τζολί, η οποία έφυγε αμέσως από τη Μυτιλήνη αφήνοντας πίσω της τα πέντε ορφανά προσφυγάκια που είχε υιοθετήσει, αλλά δεν πειράζει αφού θα της τα στείλουν σε πακέτο.

Ο Γιάννης Μουζάλας ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και είπε πως οφειλόταν στην κούραση που νιώθει με το να τρέχει από τους καταυλισμούς των προσφύγων στα στούντιο των ιδιωτικών καναλιών, ενώ έχει γεννηθεί και κουρασμένος ο άνθρωπος, και αυτό φωνάζει πάνω του.

Η κίνηση του Γιάννη Μουζάλα έκανε έξω φρενών τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έκανε λόγο για εθνομηδενιστές και αντζελινομηδενιστές.

«Εντάξει, να δεχτώ που ο Μουζάλας είπε τα Σκόπια ‘Μακεδονία’, γιατί κι εγώ έτσι τα λέω και μην κοιτάτε που κάνω τον νευριασμένο μπροστά στις κάμερες, αλλά δεν δέχομαι με τίποτα να λέει την Αντζελίνα Τζολί ‘Τζούλια Ρόμπερτς΄» είπε ο Πάνος Καμμένος και ζήτησε να του φέρουν ακόμα ένα Μνημόνιο να το καταργήσει, για να καλμάρει.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, απειλώντας πως θα φύγει από την κυβέρνηση και θα πάει στο Χόλιγουντ.

Και η Νέα Δημοκρατία ζητάει την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα αλλά και όλης της κυβέρνησης, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αισθάνεται έτοιμος να υποδυθεί τον πρωθυπουργό.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε στο Facebook «Όποιοι υπονομεύουν την εθνική ασφάλεια και συνοχή αποκαλώντας την Αντζελίνα Τζολί ‘Τζούλια Ρόμπερτς’ πρέπει να πληρώσουν. Η κρεμάλα στο Γουδί είναι λίγο για τέτοιους προδότες της Αντζελίνας. Πρέπει να ελευθερωθούν οι τρομοκράτες για να τους καθαρίσουν όλους».

Η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την διαγράψει αλλά η Ντόρα τον απείλησε πως θα δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που ήταν δέκα χρονών και τα έκανε ακόμα πάνω του -κάθε φορά που έβλεπε τον μπαμπά του- , οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε ξανά τον Φαήλο Κρανιδιώτη που αυτός είναι ο μόνος λόγος που τον είχαν στην Νέα Δημοκρατία: να τον διαγράφουν για να μην φαίνονται τα άλλα φασισταριά, σαν τον Άδωνι και τον Βορίδη, που παίζουν τους δημοκράτες.

Ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να παραιτηθεί όχι επειδή ο Μουζάλας είπε Τζούλια Ρόμπερτς την Αντζελίνα Τζολί αλλά επειδή, όταν την μια μέρα συναντάς την Αντζελίνα Τζολί και την επόμενη την περνάς με την Άνγκελα Μέρκελ και την Φώφη Γεννηματά, αισθάνεσαι πως το έχεις τερματίσει πια σε αυτή τη ζωή και πως τίποτα πια δεν έχει νόημα.

Σατιρικό άρθρο από το pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button